Податкова інформує - 29.07.11

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: Субота, 30 липня 2011, 11:31

Від кількості до якості

Кількість перевірок суб’єктів господарювання зменшено вдвічі порівняно з відповідним періодом минулого року. Робиться це завдяки ризикоорієнтіровному відбору платників для планових перевірок, який здійснюється завдяки детальному доперевірочному аналізу. Якщо за перше півріччя минулого року було проведено 9 перевірок суб’єктів господарської діяльності – юридичних осіб, то за аналогічний період цього року лише 4. Сума донарахувань узгоджених податкових зобов’язань становить 209 тис.грн. Всі вони внесені до бюджету. І в подальшому податківці планують скорочення кількості податкових перевірок завдяки росту результативності.

Спостерігається приріст надходжень до бюджету.

Про це на брифінгу повідомив журналістам заступник начальника Барської МДПІ Олександр Неселовський. Він зазначив, що податківці Мурованокуриловецького району забезпечили виконання прогнозних надходжень до бюджету за 7 місяців поточного року в сумі понад 13 млн.грн. Загальне перевиконання склало понад 300 тис. грн. Рівень добровільної сплати податків перевищив 95%. Порівняно з відповідним періодом 2010р. надходження до бюджету зросли на 600 тис.грн., зокрема за рахунок податку на прибуток. Спостерігається також позитивна динаміка щодо платежів, які надходять до місцевих бюджетів. Цьогоріч вони збільшились більш як на 300 тис. грн.

ПрАТ МКЗ «Регіна» -лідер зі сплати податків

Лідером зі слати податків в Мурованокуриловецькому районі є ПрАТ МКЗ «Регіна», так за перше півріччя до бюджету ним сплачено близько п’ятої частини усіх надходжень до зведеного бюджету району.

У вас немає прав для коментування