Оперативна інформація про стан справ в громаді станом на 25 березня 2022 року

Автор: Сергій Категорія: Селищна рада Створено: П'ятниця, 25 березня 2022, 14:47

Шановні жителі територіальної громади!

30 днів в нашій країні триває жорстока, кривава, руйнівна війна. І всі ми живемо в новій реальності – реальності війни. Окупант – російська федерація – знищує все. Солдати країни-агресорки вбивають, руйнують наші міста і села, калічать і вбивають наших дітей, загарбники знищують все на своєму шляху…

Але Україна, всупереч всьому, стоїть – нескорена, непохитна і незламна. Скільки ж патріотизму і любові до рідного краю у нашого народу!

Продовжую інформувати вас про стан життя у громаді, бо знаю, що кожного ранку ви чекаєте звістки про події на нашій території.

Розпочну свою інформацію з того, що 78 років тому, 25 березня, Мурованокуриловецький район було визволено від фашистських загарбників. На жаль, вже майже не залишилось ветеранів тієї війни, які пам’ятають події березня 1944 року. Однак ми, їх нащадки, пам’ятаємо цю визначну дату, і пам’ять про ті буремні роки назавжди залишиться в наших серцях!

Минуло 78 років і наша країна бореться проти нової фашистської навали і подвиг наших дідів і прадідів служитиме зразком патріотизму до своєї країни, відданості нашій незалежній державі. Шануємо наших героїв, які боронили нашу країну у роки Другої світової війни, і тих, хто виборює нашу свободу сьогодні!

Знаючи про щоденні подвиги українських військових, усвідомлюючи, що кожної хвилини вони ризикують життям заради нас, розумію, що будь-які слова зайві. За їхніми мужніми плечима ми відчуваємо себе в безпеці.

Від щирого серця бажаю нашим героям, українським військовим та усім міцного здоров’я, добра і миру!

Сьогодні відзначають своє професійне свято працівники Служби Безпеки України, яким ми бажаємо служити нашій державі й народу!

На території  громади минула доба пройшла спокійно.

Щоранку о 9 годині згадуємо та вшановуємо хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за незалежність, суверенітет та цілісність України.

Керівництво громади та всі структурні підрозділи працюють в штатному режимі.

В громаді працюють аптеки, магазини, банки, автозаправні станції та всі суб’єкти господарювання.

Тривають весняно-польові роботи із закриття вологи та внесення добрив.

Підтримуємо благоустрій територій. До робіт підключились і в старостинських округах.

В Мурованих Курилівцях щосуботи працює ринок.

Просимо продовжувати зберігати спокій, не панікувати та не поширювати неперевірену інформацію. Заборонено виставляти світлини, відео з локацій, робити селфі на фоні наших адміністративних будівель, оскільки це все є важливою інформацією для окупанта.

Закликаємо дотримуватися правил комендантської години з 22.00 до 6.00 год. У нічний час залишайтеся вдома! Обов’язково контролюйте місце перебування дітей!  Воєнний стан – не час для прогулянок!

Шановні земляки, зберігаймо спокій, поважаймо один одного. По можливості не залишайтесь осторонь людей, які сьогодні потребують допомоги. Тримаймося! Говорять, одна біда зближує та згуртовує людей. При цьому, розставляє все на свої місця, в більшості виявляючи доброту, щирість та порядність одних і повну байдужість та егоїзм інших.

 

Селищний голова                                                              Галина ЦИБУЛЬСЬКА

У вас немає прав для коментування