Відбулось засідання виконкому селищної ради

Автор: Сергій Категорія: Селищна рада Створено: Субота, 26 березня 2022, 00:33

Відбулось засідання виконкому селищної ради25 березня цього року в залі засідань селищної ради  відбулося засідання виконавчого комітету Мурованокуриловецької селищної ради, яке провела селищний голова  Галина Цибульська.

В роботі виконкому взяли участь секретар  виконавчого комітету селищної ради Людмила Андрущак, начальники управлінь та відділів селищної ради, керівники закладів, установ, організацій, представники засобів масової інформації.

На початку засідання хвилиною мовчання було вшановано Пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

У ході засідання було розглянуто наступні питання порядку денного:

  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 15.03.2022 року №33.
  • Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Мурованокуриловецької селищної ради на 2021-2025 роки.
  • Про внесення змін до рішення 19 сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року №1954 "Про бюджет Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2022 рік" (зі змінами).
  • Про узгодження статуту громадського формування "Варта Муровані Курилівці".
  • Про завершення опалювального сезону 2021-2022 років.
  • Про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Мурованокуриловецької селищної територіальної громади.
  • Про погодження КНП "Мурованокуриловецька центральна районна лікарня" наміру передачі в оренду нерухомого майна, що є об’єктом комунальної власності Мурованокуриловецької  селищної територіальної громади.
  • Різне.

В "Різному" членами виконкому селищної ради було піднято для обговорення та вирішення ряд важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, а саме: порядок реєстрації внутрішньо переміщених осіб з метою отримання ними Довідки про взяття на облік для отримання щомісячної адресної допомоги, переоформлення соціальних виплат  та пенсій, влаштування дітей в дитячий садок, школу та багато іншого; забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб, соціально незахищених верств населення та військовослужбовців Збройних Сил України; критичний стан з масовим спалюванням сухого листя і трави та ряд інших.

З усіх  питань, винесених на розгляд виконавчого комітету, прийнято відповідні рішення, які  оприлюднені на вебсайті селищної ради в розділі “Виконавчий комітет селищної ради. Рішення виконавчого комітету”.

 

Олена Жучковська,
головний спеціаліст відділу організаційної роботи
та зв'язків з засобами масової інформації селищної ради

У вас немає прав для коментування