Податкова запрошує до відкритого діалогу

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: Понеділок, 08 серпня 2011, 12:26

На сучасному етапі впровадження урядових економічних реформ державної податкової політики ДПА України формулює свою ідеологію за кращими традиціями європейської практики – все для платника і на вимогу платника.

Втілюючи такий принцип у життя, податкові органи Вінниччини наполегливо працюють над створенням максимально комфортних умов для роботи платників податків: відкривають „прозорі офіси”, запроваджують центри з обслуговування платників, широко використовують консультації з громадськими об’єднаннями та організаціями, тісно взаємодіють із засобами масової інформації, проводять Інтернет-конференції, надають податкові консультації у режимі on-line тощо.

Податківці області прагнуть відкритості у стосунках із платниками податків та громадськістю без „посередників”, які не розібравшись у ситуації, прикриваючись благими намірами, збурюють громадськість на всілякі звернення, протести тощо, дбаючи, при цьому, лише про власні фінансові або політичні інтереси. Посадові особи ДПА у Вінницькій області готові вести з платниками відкритий діалог, вислухати зауваження про вузькі місця в обслуговуванні платників податків, проблеми, які непокоять представників бізнесу, пропозиції, як покращити податковий клімат.

Першим, з ким матимуть нагоду поспілкуватись платники податків і прості громадяни у районах, стане голова ДПА у Вінницькій області Олександр Васильович Вітрук. З графіком прийому можна ознайомитись на сайті ДПА у області www.vinsta.gov.ua або у податкових інспекціях на місцях, де можна також записатись на прийом.

Отож, чекаємо на вас.

ДПА у Вінницькій області

У вас немає прав для коментування