Оперативна інформація про ситуацію в громаді станом на 17.03.2022

Автор: Сергій Категорія: Селищна рада Створено: Четвер, 17 березня 2022, 22:36

Шановні жителі територіальної громади!

За минулу добу на території нашої громади було спокійно.

Ми розпочали роботу по офіційному оформленню громадян, які вступають в члени добровольчого формування Мурованокуриловецької територіальної громади.

У мене відбулась зустріч з групою переселенців, де було обговорено проблемні питання щодо організації їх побутових, медичних питань, надання їм гуманітарної допомоги та допомоги продуктами харчування.

Повідомляю, що до селищної ради подано заяву про саморозпуск депутатської фракції “Політична партія “Опозиційна Платформа – за Життя” у Мурованокуриловецькій селищній раді, до складу якої входили наступні депутати селищної ради: Лунько Олександр Олександрович,  Боднар Василь Петрович, Кагляк Ілля Максимович, Реморова Тетяна Семенівна. Формально крапку в цьому питанні ми поставимо на черговій сесії селищної ради, де буде оголошено про саморозпуск депутатської фракції.

Як я повідомляла вчора, працівники селищної ради довели до відома суб’єктів господарювання громади інформацію про встановлення граничних рівнів торговельних надбавок та зафіксували ціни на соціально значимі продукти харчування та медичні засоби в закладах торгівлі та медицини громади. Підприємці з розумінням сприйняли дану інформацію, проте слід зважати на те, що ціни на продукцію з оптових складів, баз уже зросли і відсутня наявність окремих товарів та продуктів.

Продовжується робота селищної ради по подвірному обходу абонентів, які користуються послугами водопостачання, водовідведення та вивезення твердих побутових відходів з метою інформування про необхідність оплати послуг та заключення договорів з КП Мурованокуриловецький водоканал”. Дякую жителям за вчасну сплату, розуміння екологічних та фінансових проблем громади!

Разом з тим вкотре наголошую на необхідності сплати коштів за такі послуги жителями сільських населених пунктів, які й досі ігнорують прохання старост!  

Дякую кожному жителю громади, хто долучився до вирішення питань обороноздатності нашої країни, захисту нашої громади, хто долучився до організації гуманітарної допомоги одягом, продуктами харчування, ліками!

Дякую за активну громадянську позицію, небайдужість і особистий внесок в нашу спільну Перемогу!

Слава Героям!

Слава Україні!

 

Селищний голова                                                                                                     Галина ЦИБУЛЬСЬКА

У вас немає прав для коментування