Податкова інформує - 17.07.2011

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: Четвер, 14 липня 2011, 17:00

„Місто мрії” – дитячий мультфільм про податки

Оприлюднено тізер мультфільму «Місто мрії» - картини, в якій дітям розповідатимуть про податки та роботу податківців. На сьогодні над повнометражною версією мультиплікаційного фільму продовжує працювати команда художників-аніматорів з усіх куточків України. Як зазначає заступник голови ДПС України Олександр Клименко, після консультацій з дитячими психологами було вирішено відмовитись від суто комерційного формату 3-Д анімації, на користь класичної мальованої анімації, яка є не тільки яскравою, переконливою, але й безпечною для дітей. Саме тому робота великої команди митців над повною версією твору триватиме більше півроку. Олександр Клименко висловив сподівання, що цим проектом робота податківців із формування податкової культури у суспільстві та підвищення престижу своєї служби не завершиться. «Навіть славнозвісний Уолт Дісней свого часу переймався цими проблемами. Одна з серій мультфільмів про Дональда Дака присвячена проблемам оподаткування. І після того, як у 1943 році цей твір вийшов на екрани, надходження податку на доходи зросли в чотири рази. Не знаю, чи вдасться нам повторити досягнення генія мультиплікації, але ми сподіватимемося на позитивний результат», - додав Клименко.

Тізер мультфільму можна переглянути, завітавши на сайти ДПА України sta.gov.ua, ДПА у Вінницькій області vinsta.gov.ua та у Ютубі. А враження від перегляду такої відеопродукції можна висловити на сайті ДПА у Вінницькій області в розділі „Опитування”.  

З 15 липня ДПС заступить на «чергування по країні»

З 15 липня Державна податкова служба запроваджує Інтернет-сервіс онлайнових консультацій для платників податків – «Черговий по країні». Про це йдеться у дорученні заступника голови ДПС України Олександра Клименка головам регіональних органів ДПС.

Щодня фахівці 27 регіональних податкових адміністрацій в режимі онлайн відповідатимуть на питання платників податків, надаватимуть роз’яснення щодо діючого законодавства тощо. Сервіс працюватиме з 10 до 17 години.

На відміну від інших форм онлайнових консультацій, що впроваджувалися податковими органами до цього, спілкування з працівником Служби відбуватиметься на постійній основі та у реальному часі.

Скористатися послугами «чергового по країні» можна буде з 15 липня за допомогою порталу «Бухгалтер.com.ua», або через офіційний веб-сайт ДПС України.

До відома керівників та бухгалтерів підприємств, організацій, 20липня 2011року в приміщені Пенсійного фонду Відбудеться семінар – навчання на тему: "Актуальні питання податкового законодавства. Зміни в оподаткуванні податку на прибуток та квартальна податкова звітність за другий квартал 2011 року"  

Мурованокуриловецьке відділення Барської МДПІ

У вас немає прав для коментування