Задекларували доходи

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: П'ятниця, 13 квітня 2012, 09:48

До закінчення деклараційної кампанії доходів громадян залишилось два тижні, але переважна більшість громадян уже подали річні декларації про отриманий дохід. Всього до Мурованокуриловецького відділення Барської МРДПІ надійшло 270 декларацій. 115 платників податків задекларували податкові зобов’язання, зокрема це ті, хто отримував спадщину, іноземні доходи, продавав рухоме або нерухоме майно, мав доходи від земельних паїв, іноземні доходи та інші, з яких при отримані не був утриманий податок з доходів фізичних осіб. Загалом задекларовано понад 1.5 млн. гривень та сплачено у бюджет податку на суму більш ніж 100 тисяч гривень. 85 громадян подали декларації з метою отримання податкової знижки. Крім того уже задекларували свій майновий стан і доходи понад 80 осіб уповноважених на виконання функцій держави. Усіх, хто ще не встиг виконати свій громадянський обов’язок, запрошуємо до Мурованокуриловецького відділення Барської МРДПІ до 1 травня 2012 року, та просимо не відкладати подання декларації на останній день.


Прогнозні показники в першому кварталі перевиконані.

В Мурованокуриловецькому відділенні Барської МДПІ підведено підсумки виконання прогнозних надходжень за 1 квартал 2012 року. До Зведеного бюджету надійшло 6,6 млн. грн або 106,6% від прогнозних надходжень. Про це на брифінгу з місцевими журналістами повідомив заступник начальника Барської МРДПІ, начальник Мурованокуриловецького відділення Олександр Неселовський. Зокрема він зазначив, що хоч планові завдання були високі, завдяки напруженій праці податківців вони перевиконані. Загальне перевиконання склало 411 тис. грн.

****

В переддень свята Великодня працівники Мурованокуриловецького відділення відвідали Мурованокуриловецьку школу інтернат санаторного типу, в якій навчаються і діти-сироти. Подарунки від податківців отримали сестрички Світлана і Леоніда Васютинські, учениці 5-го і 3-го класу. Їм купили спортивні костюми, взуття, та інші необхідні речі. Також разом з однокласниками дівчаток запросили на день «відкритих дверей» в Мурованокуриловецькому відділенні Барської МРДПІ.


Мурованокуриловецьке відділення Барської МДПІ

У вас немає прав для коментування