Третє золото Іванни Стицун

Автор: Володимир Сауляк Категорія: Наше Придністров'я Створено: Неділя, 06 листопада 2011, 10:30

Продовжується переможна хода нашої землячки, вихованки другої школи райцентру і районної ДЮСШ п"ятнадцятирічної Іванни Стицун, яка неодноразово здобувала призові місця на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях з боротьби дзюдо. На минулих вихідних у складі збірної команди Вінницької області вона взяла участь у чемпіонаті України з дзюдо серед спортсменів у віковій категорії до 16 років.

На змаганнях, які відбулися в місті Луганськ у спортивному комплексі "Динамо", було педставлено чимало талановитих спортсменів зі всієї України. Наша земячка вперше була заявлена у нові для себе ваговій категорії 44 кілограми, де вистачало сильних суперниць. Але вона вже має певний досвід, адже у серйозних змаганнях виступає з 2007-го року. Спершу Іванна отримала перемогу над суперницею з Івано-Франківська, а потім здолала одеситку і представницю Харкова. У півфінальній зустрічі вона довела свою перевагу над господаркою змагань з Луганська. У фінальному поєдинку Іванна зустрілася з спортсменкою із Чернігова Анною Сподаренко. Досить швидко наша землячка пдтвердила свій високий клас і втретє здобула звання чемпіона України. З цим досягненням її щиро вітали організатори змагань та юні дзюдоїсти України. За отриману яскраву перемогу Іванна отримала кубок, медаль, та диплом. Це вагомий здобуток у її спортивній кар"єрі. На змаганнях за Іванну вболівав її батько - тренер районної ДЮСШ Володимир Стицун.

На запитання, як їй вдалося знову досягти високого результату на чемпіонаті України, Іванна відповіла:

- Важливе значення для мене має настрій і налаштування на кожен поєдинок. Велику роль відіграють регулярні тренування, дотримання дієти. І хоч інколи важко, але любов до спорту завжди перемагає.

До речі, золота медаль Іванни стала важливим доповненням до скарбнички збірної команди Вінницької області. У результаті вперше за роки незалежності наша область виборола друге загальнокомандне місце на Всеукраїнських змаганнях. Перше місце здобули представники Запоріжжя, а третє дісталося Києву. Ми вітаємо нашу землячку з черговою перемогою і бажаємо їй нових успіхів та досягнень на спортивній ниві.


Володимир Сауляк.

У вас немає прав для коментування