Сердечна вдячність всім благодійникам

Автор: Сергій Категорія: Наше Придністров'я Створено: П'ятниця, 04 листопада 2011, 19:44

Не дивлячись на сприятливі осінні погодні умови, діти почали значно частіше хворіти респіраторними захворюваннями. Для хворої дитини дуже важливо, щоб умови перебування її в стаціонарі викликали позитивні емоції, а це в свою чергу сприяє швидкому одужанню. Не секрет, що коштів, передбачених кошторисом ЦРЛ на 2011 рік, вистачає лише на ремонти, а затишок у відділеннях створюють медичні працівники. Та цього літа і нам засяяло сонце у вигляді людей з доброю душею і щирими серцями. Зроблено ремонт у окремій палаті за кошти ПП Станківського В.Р., магазин "Інтербуд". За рахунок фонду В. Прудивуса "Примирення", агрофірми "Рубанський" (керівник В.І. Рубанський), ТОВ "Бонас" (керівник О.М. Чорний) проведено капітальний ремонт у кімнаті для прийому хворих дітей. За кошти П.П. Струшевича придбана пральна машина-автомат і завдяки цьому постільна білизна для дітей має свіжий і привабливий вигляд.

Відгукнулися на наші проблеми і наші друзі з далекої Голландії. Ще влітку за сприяння благодійної спілки "Надія" та її засновників сім`ї Кадук-Вреєман до нас завітали Хенк Вієренга (до речі, також лікар-педіатр), Хенк Тікстра та Гус Ван Зантен. Раніше в газеті "Наше Придністров`я" ми вже коротко писали про їх приїзд і про те, що вони включили рмонт нашої дитячої поліклініки в свій благодійний проект. Не перестаємо дивуватися тій душевній доброті і тим традиціям, на яких виховуються голландські діти. Не дивлячись на складні погодні умови (цілий день ішов дощ), їхні діти влаштували пробіг над озером для збору благодійних коштів, щоб передати їх для виконання ремонтних робіт в нашій дитячій поліклініці, для того, щоб їхнім українським ровесникам значно покращити умови відвідування лікувального закладу.  

Завдяки отриманій із Голландії спонсорській допомозі вже замінено на металопластикові 9 вікон і 2 вхідних дверей. А 13 і 14 жовтня нас відвідав архітектор із дружньої Голландії Фред Даберінг, який допоміг в подальшому проектуванні внутрішніх ремонтних робіт, котрі вже розпочалися. Окремо хочеться подякувати голові райдержадміністрації В.М. Анікеєнку, котрий разом із своїми заступниками вже тричі відвідав наш колектив і переймається нашими проблемами.

Адміністрація ЦРЛ і вся педіатрична служба висловлюють сердечну вдячність всім благодійникам. Будемо також вдячні всім небайдужим людям, які нададуть нам допомогу в проведенні ремонтних робіт і з радістю приймемо її, бо обсяг робіт ще надто великий.

У вас немає прав для коментування