І прийде ВЕЛИКДЕНЬ. І розступляться хмари над фронтом!

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: П'ятниця, 10 квітня 2015, 10:09

І прийде ВЕЛИКДЕНЬ. І розступляться хмари над фронтом!Напередодні Великодніх свят активізувалась робота Координаційної ради у проведенні акції “Великодній кошик солдату-захиснику”. 11 квітня наші волонтери планують здійснити поїздку в зону АТО, пригостити пасхальними смаколиками захисників Вітчизни, наших земляків. До акції активно підключились педколективи та учні шкіл, небайдужі мешканці району, підприємці, які продають м'ясо і сало на базарі.

Житель райцентру Головатюк Сергій, сім’ї Стопінчук та Дерик з с. Дружба дали понад 15 кг сала, яке приправили і закоптили сім’я Класонових. Голова ТОВ “Довіра” Струсевич П.П. згодився забезпечити пасхальним хлібом. Транспорт надав голова фермерського господарства "Стріла" Віктор Гора, пальне -  Гуменюк Є.М., голова ПОП "Весна." 

А приватний підприємець Олександр Мельник, волонтер, вже вкотре, поведе машину на Схід. Приватний підприємець Стороженко Н.В. закупила солдатам 50 банок тушонки на суму 1100 грн. Підприємець Віктор Сокол з с.Горай  надав 2 мішка борошна, по  мішку гречки, макаронів, круп, 50 л олії. 25 л олії на склад Координаційної ради доставив Павлів П.Б., фермер з с.Рівне. Багато продуктів харчування зібрали сільські громади с. Петрівка та Привітне. Сподіваємось, що  в день відправлення  гуманітарного вантажу всі бажаючі прийдуть і поділяться великодніми ласощами з нашими солдатами.

На благодійному ярмарку в суботу 28 березня та 3го квітня 2015 року під час акцій “Підтримай наших бійців“ було зібрано 1683 грн. та 1470 грн. відповідно. Кошти використані для закупівлі амуніції для солдат і придбання свіжої капусти для сухих борщів. Їх не перестають готувати жінки-волонтерки “Кулінарної Сотні,”під керівництвом Марії  Юріївни Мельник. Велика подяка і шана їм від військовослужбовців.

Наші жіночки-заробітчани із Італії передали через Войтко Юрія Івановича для бійців 5 комплектів спідньої білизни, 6 шт. першокласних рибних консерв, 30 плиток чорного шоколаду (1шт. х 500гр.) та 30 банок якісної кави. Захисники дякують за отримані посилки.

Житель смт Муровані Курилівці – Недобейко Сергій передав кілька джгутів за потребами військових та допоміг у закупівлі наступної необхідної кількості за цінами виробника. Від жителів району передано до фонду велику кількість перев’язувальних матеріалів: бинти та вата, які також відправляєм за необхідністю.

Від сім’ї Гвоздюк Юрія та Ольги – нові берці 44р. які будуть відправлені за потребою. Від рукодільниці Кирилюк Антоніни Миколаївна прийняли чергову кількість вишитих рушничків-оберегів, які ми вкладаєм у кожну посилочку для мобілізованих, аби повертались живими.

Свої посильні пожертви в касу Координаційної ради минулого тижня внесли:

Іванцов Петро Васильович – 2000 грн., сім’я Андронюк Олега і Юлії – 250 грн., сім’я Онуфрійчук Андрія і Наталії – 100 грн., Жучковська Н.A. - 100 грн. безготівковий внесок ФГ *Олімп* (керівник Огірчук Л.В. 20000 грн. Працівники, дітки та їхні батьки з ДНЗ с. Обухів пожертвували в касу Координаційної ради 500 грн., а 650 грн. вони передали сім`ї військовослужбовця Макарука Руслана.

За минулі два тижні Фонд здійснив ряд витрат по залучених коштах на оплату посилок та закупку спецодягу (6 військових німецьких форм «Мультікам»), елементів обмундирування (наколінники, налокотники – 8 пар), тактичних перчаток (10 шт.), військових рюкзаків (2 шт.), взуття (6 пар літніх берців), ножів (3 шт.), ліхтариків тактичних (2 шт.), двох пар водонепроникних годинників, спальних мішків, карематів, цигарок тощо, на загальну суму біля 32000 грн.

 

Координаційна рада надала посильну допомогу та забезпечила необхідним додатковим обмундируванням багатьох мобілізованих:

Васільєв Д.О. з с.Дружба, Позур В.І. та Москальчук А.Д. з с.Морозівка, Гончаров Д.В. з с.Обухів, Макарук Р.Г. з с.Привітне, Стародуб А.М. з с.Жван, Сухинський Я.В. з с.Перекоринці, Крижановський С.М. з с.Вербовець, Хміль В.М. з с.Галайківці, Андрущак А.В. з с.Бахтинок, Таран В.О., Москальчук Р.С., Добрабаба П.П., Охоцький В.П. з с.Долиняни, Таран В.О. та Демидко О.М., Гвоздюк Н.Ю. та Голдинський А.М. – з смт Муровані Курилівці. Ми продовжуєм встановлювати зв'язок із новою хвилею мобілізованих аби підтримати бійців народним тилом. Дякуємо всім небайдужим людям, які постійно телефонують в Координаційну раду, пропонують свою фінансову та фізичну допомогу. Разом – ми сила! Україна буде мирною і єдиною!

 

Координаційна рада БФ «В Єдності – Сила», 10.04.2015

У вас немає прав для коментування