В селі Перекоринці жителі прибрали біля кладовища

Автор: Сергій Категорія: Селищна рада Створено: П'ятниця, 31 березня 2023, 17:14

В селі Перекоринці жителі прибрали біля кладовищаПро рівень культури країни, нації чи навіть окремо взятого села завжди судять з огляду на стан місцевих кладовищ, адже це святе місце, де спочивають ті, хто відійшов у вічність. Ми маємо дбати про місце спочинку наших рідних.

Навесні в кожному населеному пункті велика увага зосереджується на прибираннісаме кладовищ.

Нещодавно за ініціативи жителів села Перекоринці активною громадою села було здійснено прибирання та обсаджування території кладовища зеленими насадженнями. Посприяв ходу цих робіт директор ПП “Скрипник і К” Анатолій Скрипник, закупивши 150 саджанців  колоноподібних туй вартістю 40 тис. грн., а для підвозу саджанців і води задіяли техніку приватного підприємства.

“Та на цьому турбота про майбутню туєву алею не закінчується, - говорить староста Роздолівського старостинського округу Віталій Латюк. Вона буде тривати постійно, поки саджанці не укріпляться. Доглядати і поливати їх в подальшому будуть працівники ПП “Скрипник і К”. Хочеться висловити щиру вдячність за активну участь в проведенні цієї роботи тим, хто не залишився байдужим до  доброї та суспільно-корисної справи: Галині Гнисюк, Надії Кушнір, Надії Яворській, Миколі Цимбалюку, Олексію Чернецькому, Володимиру Прокопенко та особливі слова подяки Анатолію Скрипнику!”.

В селі Перекоринці жителі прибрали біля кладовища

 

Селищна рада

У вас немає прав для коментування