У день Святої Пасхи

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: Середа, 15 квітня 2015, 15:23

У день Святої ПасхиУ день Святої Пасхи 12 квітня 2015 року, коли Свята Православна Церква відзначає найвеличніше свято – Світле Христове Воскресіння священник Української православної церкви Київського патріархату отець Іван очолив святкове богослужіння в приміщенні католицького костелу Матері Божої Неустанної допомоги.

З усіх куточків Мурованих Куриловець ішли прихожани з пасхальними кошиками до Храму, щоб почути “ Христос Воскрес!”, привітати  один одного зі святом Воскресіння Господнього, зміцнитись у вірі, приєднатись до торжества життя, добра, надії на краще майбутнє.

У день Святої Пасхи

Приємно було бачити представників районної влади Т.Г.Кубова, голову районної ради та І.П,Гончара, заступника голови районної державної адміністрації серед великої кількості прихожан. В цей світлий і радісний день прихильники УПЦ Київського патріархату пожертвували  10600 грн. та 1 долар США на потреби новоствореної церкви. Адже вона має бути помісною, автокефальною, незалежною від московського патріархату. Щирі слова вдячності висловили парафіяни ксьондзу Валерію та католицькій громаді за надане приміщення та подвір’я костелу для проведення святкової служби.

У день Святої Пасхи

Таке об’єднання церковних громад вказує на те, що кожен з нас  вільний у виборі дороги до Бога і представники різних релігійних конфесій  можуть звертатись до Бога в одному Храмі.

У вас немає прав для коментування