Про призначення керівника поліції Вінниччини

Автор: Сергій Категорія: Віктор Семенюк Створено: Вівторок, 15 березня 2016, 11:56

А тепер хочеться дізнатися хто і за чиїми рекомендаціями призначав сепаратистів на керівні посади в поліцю Вінничини. Хто за це відповість?

Якщо це зробила Деканоїдзе, то, може, Україна зможе обійтися бех її послуг? Мало того, що ці послуги обходяться українцям в копійчину, то ще й сепаратистів працевлаштовує. В нас і серед нашого брата-українця таких "спеціалістів" вистачає.

Для чого їх ще виписувати з-за кордону? Ну і Аваков за таке призначення заслужив відставки.

Чому так вперлася влада в Вінниці? Чому пропихає невпи....ме? Хіба той напівсепаратист Шевцов має вже таке значення особисто? Ні!

Питання вирішується більш важливе. Сьогодні у Вінниці тестується право Порошенка відкрито призначати чільних регіоналів і відвертих сепаратистів на керівні посади в державі. Зможуть закрити рота вінницьким активістам, протягнуть Шевцова, то Донбас очолить Ахметов, Луганськ Бойко, Одещину Ківалов, а Київщину Засуха. Ось чому таке тривале притистояння проходить в Вінниці.

Поступатись таким правом Порошенко не хоче, а без такого права він не бачить можливостей стати вдруге Президентом, а то й диктатором.

У вас немає прав для коментування