Суд над Савченко – як кістка в горлі Путіна

Автор: Віктор Семенюк Категорія: Віктор Семенюк Створено: Вівторок, 08 березня 2016, 15:59

Суд над Савченко – як кістка в горлі ПутінаПутінські холуї-"правники" звинувачують Надію Савченко в загибелі журналістів. Але чому вони поперлися в зону АТО? Хто їх туди послав? Чому не акредитовані у відповідному порядку? Чому перебували разом із групою осіб, які підняли зброю проти Української держави на території України?

А якби українські журналісти залізли в Норд-Ост, коли там проводилась антитерористична операція? ФСБшники там поклали масу мирних заручників, то невже вони б зважали на українських журналістів?

Чи в Беслані...

Савченко виконувала, як офіцер ЗСУ наказ, наказ Верховного Головнокомандуючого ЗСУ Порошенка. Вона захищала державу в той спосіб, який визначило керівництво держави. Яка її вина, коли журналісти самі полізли в компанію терористів і загинули? Вони знали що робили.

Чи можна судити машиніста потягу, який наїхав на самогубця? Чиста політика.

Путін хотів показати, що російських журналістів-пропагандистів чіпати не можна. Хотів залякати українських військовослужбовців. Хотів підняти свій авторитет в очах імперської вати. Але прорахувався, бо нарвався на незламну, залізну людину, патріота України, яка понад усе любить свою Батьківщину.

І не тільки не домігся свого, але й втратив рештки довіри в цивілізованому світі.

Савченко вже перемогла, бо суд над собою зуміла перетворити в суд над зловісною кагебістською системою в РФ. Суд над прешелепкуватим президентом Росії. І буде великим везінням для Путіна, якщо Савченко залишиться живою і він зможе її обміняти.

У вас немає прав для коментування