Різдвяні дзвіночки

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Субота, 12 січня 2013, 02:17

3 січня в районному Будинку культури відбувся районний етап конкурсу „Різдвяні дзвіночки”, на якому визначали кращих виконавців колядок нашого району серед дітей та до­рослих.

Свято розпочав благочинний Мурованокуриловецького району, протоієрей отець Василій, який привітав всіх присутніх з Різдвом Христовим. Цього року „Різдвяні дзвіночки” були представлені у двох номінаціях – дитячій та дорослій. За традицією, учасників оцінювали за пісенну майстерність, зміст колядок та костюми. До складу журі ввійшли заступник голови райдержадміністрації Т.В. Тарановська, начальник відділу культури та туризму РДА В.М. Веклюк, директор районного Будинку дитячої та юнацької творчості Л.В. Григораш.

Свято розпочав благочинний Мурованокуриловецького району, протоієрей отець Василій

Серед дитячих колективів на святі колядували вихованці районного Будинку дитячої та юнацької творчості, музичної школи, учні Мурованокуриловецьких школи-гімназії №1 та школи №2, шкіль­ний ансамбль с. Рівне, сімейний ансамбль „Берлятка” з Петрівки, дитячі колективи з Курашовець та Обухова.

Серед дорослих колективів показали свою майстерність представники Жвану, Обухова та Наддністрянського.

Всі учасники підтвердили, що володіють дзвінкими голосами та сценічною майстерністю. За це вони отримали подарунки від отця Василія.

Серед дитячих колективів журі високо оцінило колядки у виконанні учасників з Курашовець та вихованців районного Будинку дитячої та юнацької творчості.

Колектив  з Наддністрянського

У номінації для дорослих кращими стали дует з Жвану та колектив з Наддністрянського. Переможці будуть представляти наш район на обласному етапі конкурсу „Різдвяні дзвіночки”.

 

За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування