Привітали зі святами

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Субота, 12 січня 2013, 02:28

Михайловецький дитячий будинок - Муровані КурилівціНапередодні Різдвяних свят голова районної державної адміністрації Володимир Анікеєнко, голова районної ради Василь Гук, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Тарановська та Михайловецький сільський голова Володимир Лосковський відвідали Михайловецький дитячий будинок сімейного типу родини Ткачів.

Голова райдержадміністрації Володимир Анікеєнко привітав родину з наступаючим світлим святом Різдва Христового та вручив дітям солодощі і подарунки. Також Володимир Миколайович пере­дав родині гарні побажання та святкові подарунки від Народного депутата України Миколи Джиги.

Вже не перший рік родина Ткачів виховує п’ять прийомних дітей. Дівчатка гарно навчаються в школі, а у вільний час люблять малювати, вишивати, займаються музикою.

Михайловецький дитячий будинок - Муровані Курилівці

Спілкуючись з вихователем дітей Світланою Дмитрівною, гості поцікавились проблемами родини, щоб допомогти їх вирішити, ознайомились з умовами проживання та виховання дівчаток. Діти щи­ро дякували гостям за побажання і подарунки, завдяки яким у їх затишній оселі запанувала справжня святкова атмосфера.

 

За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування