Прибирання узбіч - справа потрібна і корисна

Автор: Володимир Сауляк Категорія: Різне Створено: Четвер, 22 березня 2012, 13:52

Прибирання узбіч - справа потрібна і кориснаЯк ми вже повідомляли, з 16 березня в районі стартував двомісячник по благоустрою населених пунктів.

Одними з перших розпочали ці роботи райдержадміністрація і районна рада, колективи яких у повному складі вирушили минулої середи на благоустрій. «Озброївшись» сокирами і бензопилами, чоловіки виконали значний об’єм робіт з розчищення від порослі придорожньої смуги від знаку «Муровані Курилівці» до повороту на село Перекоринці. Вистачило клопотів і для жінок, якими було здійснено санітарне прибирання узбіч. На жаль, як і в попередні роки, тут було чимало різноманітного сміття та непотребу, який викинули з своїх автомобілів безвідповідальні громадяни.

Прибирання узбіч - справа потрібна і корисна

Всі згадані роботи проводились під керівництвом голови райдержадміністрації Володимира Анікеєнка та голови районної ради Василя Гука, які на власному прикладі показали, як потрібно дбати про благоустрій доріг району. Результати виконаних робіт задовольнили всіх, а зроблене може побачити кожен, хто їде цим шляхом. Двомісячник лише розпочався, тому необхідно активно включитися у його проведення, зробити свій внесок у покращення благоустрою населених пунктів, які мають приваблювати порядком та чистотою.

Прибирання узбіч - справа потрібна і корисна


За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування