І в пісні, в праці єднаймося друзі

Автор: Ольга Мосендз Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 02 березня 2012, 18:15

І в пісні, в праці єднаймося друзіДнями в районному будинку культури відбулись підсумкова нарада та звітний концерт, присвячені святкуванню 80-ї річниці утворення Вінницької області, на яких працівники культури показали свої творчі здобутки та підсумували зроблене за минулий рік.

Всіх присутніх у залі з ювілеєм області привітав голова райдержадміністрації В.М. Анікеєнко. Він також подякував всім, хто не стоїть осторонь проблем культури району. Зокрема, сільським голо­вам, керівникам агроформувань, депутатам обласної ради, які допомагають та підтримують заклади культури. Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради були нагороджені сільські голови, які дбають про покращення матеріально-технічного стану закладів культури. Це М.П. Арнаут, с. Ко­тюжани, Н.В. Денисова, с. Наддністрянське, Т.В. Квятковська, с. Вищеольчедаїв, Л.С. Марецька, с. Жван, В.П. Медвідь, с. Лучинчик, А.О. Михайленко, с. Немерче, В.В. Ольшевський, с. Снітків, Г.І. Якимчик, с. Рівне. За покровительство, благодіяння в ім’я розвитку культури району подяки та нагороди „Покровитель культури 2011” отримали депутати обласної ради О.О. Бірюков та В.В. Іжевський, директор ТОВ „Беннета” М.С. Климчук, керівники агроформувань Л.В. Огірчук, П.П. Струсевич, В.І. Дмитрук, Є.М. Гуменюк, В.В. Гора, М.Ш. Айрапетян, В.І. Рубанський, О.М. Чорний, А.І. Срипник, В.М. Павлів, А.І. Маловічко, приватні підприємці Ж.М. Вакуляк, В.Д. Білохатнюк.

І в пісні, в праці єднаймося друзі

Гарний подарунок - плазмовий телевізор та DVD, для Бахтинсь-кого СБК вручив депутат облради О.О. Бірюков.

Підсумовуючи зроблене за минулий рік, начальник відділу культури та туризму РДА В.М. Веклюк відзначила гарні результати роботи галузі культури району та нагородила грамотами і цінними по­дарунками колективи центральної районної бібліотеки, музичної школи, РБК „Жовтень”, завідуючого районною картинною галереєю А.В. Драганюка, майстриню народної творчості А.М. Кирилюк, бухгалтер А.М. Варгоцьку. Присутнім цікаво було переглянути фотовиставку „І в пісні, і в праці єднаймося друзі” та книжкову виставку „Знайомтесь, бібліотечна Мурованокуриловеччина”.

І в пісні, в праці єднаймося друзі


За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування