Жахливе убивство в селі з назвою Привітне: мати зарізала сина

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Понеділок, 25 липня 2011, 23:15

За вбивство 14-річного хлопця затримали його рідну матір. На тілі Дмитра нарахували більше 40 ножових ран. Міліція підозрює, що спільницею убивці була її сестра-близнючка.

Жахливе убивство в селі з назвою Привітне: мати зарізала сина

Навіть правоохоронці, яким доводилося й не таке бачити, кажуть: 14-річного Дмитра вбили по-звірячому. Про злочин в міліцію повідомив сільський голова села Привітне Мурованокуриловецького району 18 липня, близько 17.00. Він дізнався страшну новину від місцевої жительки.

- Ця 34-річна жінка сказала, що її сестра скоїла вбивство, - говорить начальник Мурованокуриловецького райвідділу міліції Валерій Жучковський. - Негайно на місце виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду домогосподарства виявили загиблого. Убивця дитини загорнув закривавлене тіло в плівку та ковдру і викинув на смітник за будинком. На тілі підлітка експерти-криміналісти нарахували близько сорока ножових поранень та різану рану в області шиї. 

Жахливе убивство в селі з назвою Привітне: мати зарізала сина
У цій хаті села Привітне і відбувся кривавий обряд

Перша версія, яку перевіряла міліція, була озвучена сестрою матері хлопця: сина убила рідна матір. Але проведене попереднє розслідування та зібрані докази свідчили, що у жінки мав бути спільник. І під підозрою опинилася сама заявниця. 

- Обидві 34-річні сестри-двійнята тепер дають покази міліції, перекладаючи вину одна на одну, - каже керівник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Анна Олійник. – За словами затриманих, вони зв’язали хлопця з метою проведення ритуального дійства. Кажуть, перед тим читали окультну книгу. Які насправді були мотиви вбивства та роль кожної з цих жінок у скоєному, з’ясує слідство. 

Сестер тримають в ізоляторі. Їм призначать судово-психіатричну експертизу, щоб з’ясувати їх психічний стан та чи усвідомлювали вони свої дії в момент скоєння злочину.

- Дмитра односельці і вчителі характеризують виключно, як доброзичливого, здібного, порядного хлопця, який допомагав батькам і тітці, - говорить Анна Олійник. - Материна сестра жила з ними в одному будинку. Батько хлопця поїхав на заробітки.

Порушили кримінальну справу за фактом убивства, вчиненого з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб. За такий злочин карають позбавленням волі на строк до 15 років. Розслідування триває.

 

За матеріалами vn.20minut.ua

У вас немає прав для коментування