Угода про співпрацю - в дії

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Середа, 20 червня 2012, 16:09

Угода про співпрацю - в діїВ рамках діяльності Єврорегіону «Дністер» у нашому районі побувала делегація з Республіки Молдова. Як ми вже повідомляли, під час четвертого засідання Єврорегіону «Дністер» голова райдержадміністрації Володимир Анікеєнко та голова районної ради Василь Гук уклали угоду про співпрацю нашого району з Дондушенським районом Республіки Молдова.

В рамках цієї угоди 19 червня до нас завітали заступник голови Дондушенського райвиконкому з соціальних питань Віктор Мититюк, начальник публічного управління цього ж райвиконкому Валерій Журавец і приватний підприємець Віктор Павлов.

На початку свого візиту гості зустрілися з керівництвом нашого району, з яким обговорили можливі напрямки співпраці двох районів. Зокрема, було досягнуто домовленості, що з 8 липня до нас для відпочинку завітають діти з молдовської республіки. В свою чергу з 21 липня на оздоровлення до Молдови поїдуть 10 дітей з нашого району.

Разом з нашим керівництвом гості мали можливість побувати у Мурованокуриловецькій школі-інтернаті, з якою ознайомила заступник директора Валентина Деренько.

Угода про співпрацю - в дії

Виробництво популярної мінеральної води «Регіна» вони побачили під час перебування на підприємстві, про роботу якого розповів керівник Ілля Кагляк.

Угода про співпрацю - в дії

Завершилось ознайомлення з нашим районом у Котюжанівській громаді, яку представляли сільський голова Микола Арнаут та керівник ТОВ «Богатир» Валерій Маринюк. Ділячись своїми враженнями про наш район, гості з Молдови відзначили нашу гостинність, щирість і готовність до плідної співпраці.


За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування