Вшанували медичних працівників району

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 15 червня 2012, 16:24

Вшанували медичних працівників району14 червня в районному Будинку культури відбулись урочистості, на яких прозвучало багато вдячних слів на адресу людей, які піклуються про наше здоров’я, своєю самовідданою працею рятують людські життя.

Почесним гостем на святі був перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Іван Михайлович Мовчан. Вітаючи медиків району, він високо оцінив їх професійні якості та моральні принципи, якими вони керуються у щоденній праці на благо людей. Перший заступник губернатора детально зупинився на роботі обласної влади щодо покращення умов в сільській медицині. Чимало в цьому напрямку вже зроблено і це вселяє надію, що галузь надаватиме високоякісні і сучасні медичні послуги. В дарунок медицині району І.М. Мовчан передав керівникам медичних закладів сертифікати на холодильники – для семи амбулаторій загальної практики сімейної медицини та комп’ютер – для потреб інформаційно-аналітичного відділу центральної районної лікарні. Іван Михайлович вручив кращим медпрацівникам Почесні грамоти ОДА та обласної ради, а також грошові винагороди.

депутат обласної ради Іван Михайлович Мовчан

Від імені районної влади на урочистостях з вітальними словами виступили голова райдержадміністрації В.М. Анікеєнко та голова районної ради В.А. Гук. Зазначалося, що в нашому районі проводиться постійна робота з покращення умов в медичних закладах і буде зроблене все необхідне, щоб довести її до успішного завершення.

Вшанували медичних працівників району

Керівництво району теж відзначило Почесними грамотами кращих працівників галузі. Своїх колег з професійним святом щиро привітала начальник управління охорони здоров’я і курортів облдержадміністрації Л.О. Діденко. Лідія Олексіївна від імені медиків запевнила, що всі зміни, які сьогодні проводяться в цій галузі, принесуть покращення медичного обслуговування громадян, особливо на первинній ланці допомоги. Медична реформа на Вінниччині показала, що розвиток медицини відбувається у правильному напрямку і це дасть можливість досягти змін на краще. Почесними грамотами управління охорони здоров’я було нагороджено ряд медпрацівників.

Селищний голова Г.М. Цибульська

Селищний голова Г.М. Цибульська не лише привітала медиків з святом, а й відзначила грамотами їх внесок у благоустрій Мурованих Куриловець. Разом з вітаннями відзнаки своїм колегам також вручали головний лікар центральної районної лікарні М.В. Олійник, головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Л.Г. Сидоренко та головний державний санітарний лікар району І.В. Юрченко. Святковий концерт медичним працівникам нашого району подарували учасники художньої самодіяльності районного Будинку культури.


Володимир Сауляк
За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування