Знак Благодаті

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 06 квітня 2012, 17:03

Віктор ЖеребнюкЗ 29 березня по 6 квітня в Храмі ім.Олександра Невського перебуває ікона святої великомучениці Варвари з мощами великомучениці. Протягом цих днів не припинявся потік віруючих до ікони, що приносить духовне і тілесне зцілення.

29 березня до Храму ім. Олександра Невського прибув почесний голова Благодійного фонду «Поділля – ХХІ століття» Віктор Жеребнюк, подарувавши жмеринчанам щасливу нагоду поклонитися іконі святої великомучениці Варвари. Ікону з земним поклоном зустрічав Благочинний Жмеринського району отець Ярослав, віддавши належну шану священній реліквії православ’я. Віктор Жеребнюк та отець Ярослав внесли ікону до храму, тож після богослужіння усі православні християни мали змогу поклонитися іконі, з благоговінням торкнутися до неї вустами і чолом, попросити благословіння та зцілення від недугів духовних і тілесних.

Як розповів отець Ярослав, мощі великомучениці Варвари покояться у Володимирівському соборі м.Києва. У іконі, що прибула на жмеринську землю, є часточка мощів великомучениці, що здатні творити чудеса , освячуючи всякого грішника і повертаючи йому надію на праведне життя.

Того ж дня Віктор Жеребнюк вирушив до м.Бару, привізши до православної церкви ікону святителя Нифонта, єпископа Новгородського, а також ікону святого преподобного Іллі Муромця Печерського. Віктора Миколайовича зустрічало духовенство та віряни, подякувавши за можливість долучитися до благодаті, яку дарують ікони.

Згодом почесний голова Благодійного фонду «Поділля ХХІ століття» здійснив ще один візит – цього разу до Мурованих Курилівців, а дарунком Віктора Миколайовича для земляків-подолян стала ікона святого Мартина-сповідника.

«Повернення народу до віри, утвердження християнських цінностей, прагнення до добра й милосердя – без цього наш народ не матиме майбутнього, – переконаний Віктор Жеребнюк. – Ікони, які ми мали честь привезти до православних храмів, несуть на собі знак великої благодаті. Мрію, щоб ця благодать була над рідним Поділлям і над кожним із моїх земляків».

У храмі святого Олександра Невського, м.Жмеринка
У храмі святого Олександра Невського, м.Жмеринка

Ікони зустрічає духовенство м. Бару
Ікони зустрічає духовенство м. Бару

Приїзд Віктора Жеребнюка до Мурованих Курилівців
Приїзд Віктора Жеребнюка до Мурованих Курилівців


За матеріалами "Інфо Жмеринка"

У вас немає прав для коментування