Музичний конкурс до міжнародного дня захисту дітей

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 01 червня 2012, 17:43

Музичний конкурс до міжнародного дня захисту дітей1 червня в районному будинку культури відбувся конкурс дитячої та юнацької творчості «Ранкова зірка», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. З цим святом від імені райдержадміністрації та районної ради дітей та їхніх батьків привітав голова РДА В.М. Анікеєнко.

Зокрема, він наголосив, що діти – це наша радість і неоціненний скарб. Саме тому дорослі мають забезпечити повноцінний розвиток маленьких людей, дотримання їх прав і створення їм необхідних умов для щасливого і сонячного дитинства.

Володимир Миколайович вручив подарунок учасниці конкурсу Діані Ткачик з Жвану, яка цього дня відзначала свій десятирічний ювілей.

Володимир Миколайович вручив подарунок учасниці конкурсу Діані Ткачик з Жвану

Конкурс відбувався у трьох вікових категоріях – молодшій, середній та старшій, а його учасники показали свою вокальну майстерність, сучасну хореографію, та народний танець. Переможців у своїх категоріях було нагороджено подарунками від підприємства «Кряж», а всі учасники конкурсу отримали сувеніри на згадку від райдержадміністрації. Це свято запам’ятається надовго дітям, їх батькам та глядачам.

Це свято запам’ятається надовго дітям, їх батькам та глядачам


За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування