Дорогою з Києва до Сокирян згорів автобус

Автор: Аріна КАНТОНІСТОВА Категорія: Різне Створено: Субота, 06 жовтня 2007, 03:03

Близько четвертої ранку 2 жовтня в селищі Муровані Курилівці згорів рейсовий автобус Київ–Сокиряни. В ”Ікарусі” зайнявся двигун.

— Це сталося на пагорбі, одразу після виїзду з Курилівців, — каже голова Мурованокуриловецької райадміністрації Володимир Ревуцький, 54 роки. — Згорів автобус за чотири хвилини. У людей погоріли всі речі та документи.

Запах диму пасажири відчули, ще коли автобус проїжджав центром селища. Водій зупинився, почав заглядати під кришку відсіку з двигуном. Поломок не знайшов.

— Через десять хвилин після зупинки автобус почав горіти. Люди не могли нормально вибігти, давили одне одного. Одна жіночка впала, по ній потопталися. Слава Богу, нічого не віддавили, — каже працівник облуправління МНС Ірина Сухомлін. — Тушили ”Ікарус” півгодини. Від автобуса залишився лише каркас.

Автобус із 40 пасажирами, серед яких було двоє маленьких дітей, їхав у місто Сокиряни Чернівецької області. Людей за 20 хв. забрав спеціально висланий із райцентру транспорт.

Двом постраждалим мешканцям Молдови довелося залишитися. Для повернення додому їм виписали довідки, що їхні документи згоріли.

Аріна КАНТОНІСТОВА

У вас немає прав для коментування