Дівчатам у шампанське підсипав снодійне

Автор: Анна МОНАСТИРСЬКА Категорія: Різне Створено: Понеділок, 26 лютого 2007, 02:09

Справочинець Світлана, 23 роки, з приватної фірми Вінниці після роботи у понеділок 29 січня пішла на дискотеку в центрі міста. Сіла з подругою за столик поряд із танцювальним майданчиком.

За кілька годин до них підійшов 32-річний чоловік, назвався Іваном. Одразу засипав компліментами й пригостив шампанським.

— Був такий ввічливий, — згадує Світлана. — Говорив вишукано та красиво.

Після келиха напою в Світлани запаморочилось у голові. Іван запропонував поїхати до свого товариша й спіймав таксі. Сказав відвезти до Гніванського шосе, що за містом. Там заплатив і вони вийшли.

Коли таксист поїхав, Іван почав знімати з дівчини золоті ланцюжки, обручку, сережки, витягнув із сумочки мобільний телефон. Світлана пручалася, тому чоловік ударив її по голові й утік.

Отямившись, дівчина знайшла найближчий таксофон і викликала ”швидку”. Лікарі повідомили міліцію.

Наступного дня Світлана описала правоохоронцям нападника, перерахувала викрадені речі. Міліціонери знайшли їх на місцевому ринку. Продавець сказав, у кого взяв крам. За два дні працівники патрульно-постової служби райцентру Жмеринка затримали Івана, впізнавши його за фотороботом.

Чоловік прописаний у райцентрі Муровані Курилівці на Вінниччині, та винаймав квартиру в Жмеринці. Два роки тому повернувся з в’язниці — сидів за грабіж. Родини та постійного місця роботи не мав. На допиті зізнався, що підсипав дівчатам у шампанське снодійне, схоже на клофелін. Таким чином пограбував кількох вінничанок.

Іван може знову опинитися за ґратами — цього разу на чотири роки. Слідчі встановлюють точну кількість його жертв.

Анна МОНАСТИРСЬКА

gazeta.ua

У вас немає прав для коментування