Товариство "Регіна" право власності на надра та земельні ділянки не набуло

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Середа, 25 січня 2006, 02:24

У № 3 (742) газети «33-й канал» від 11 січня 2006 року на п’ятій сторінці під рубрикою «Королева мінеральних вод тепер має своє королівство» опубліковано статтю Наталії ВІШШ «Прокуратура вивчає документи щодо продажу «Регіни», в якій висвітлюються події, пов’язані з приватизацією земельних ділянок шляхом викупу ВАТ «МКЗ «Регіна». Описуючи обставини приватизації земельних ділянок, автор поширила наступну інформацію. Цитую:

«Отож, у березні 2004 року Петриманська сільська рада Мурованокуриловецького району виносить рішення про погодження надання дозволу на виготовлення технічної документації для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення товариству «Регіна». Зазначимо, що саме на цій ділянці і розташоване джерело «Регіна», яке, напевно, можна віднести до корисних копалин.

Також сільрада звертається з клопотанням до райради про надання дозволу на виготовлення технічної документації для продажу земельної ділянки під заводом і джерелом. «...У травні 2005 року фактично всі документи для продажу території заводу разом із джерелом були підготовлені. Останнє слово було за сесією районної ради. Депутати без жодних заперечень затверджують площі земельних ділянок для продажу Мурованокуриловецькому заводу мінеральної води, розташованого на території Мурованокуриловецької селищної ради площею 2,77 га (частина території заводу знаходиться там), джерела мінеральної води «Регіна» з бюветом водозбірника та зоною санітарної охорони, розташованого на території Петриманської сільради, площею 0,34 га...»

В дійсності ВАТ «МКЗ «Регіна» та я особисто, згідно з Державним актом на право постійного користування землею ІІ-ВН № 001355 від 19 травня 1995 р. та вимогами діючого законодавства України, користуємося земельними ділянками, на яких розташоване нерухоме майно ВАТ «МКЗ «Регіна», та ніякого права власності ВАТ «МКЗ «Регіна» ні я, ні інші співвласники — акціонери ВАТ «МКЗ «Регіна» не набули на надра та на земельні ділянки, на яких розташоване нерухоме майно ВАТ «МКЗ «Регіна».

Згідно з ліцензією №000658 від 29 травня 1998 p., BAT «MK3 «Регіна» набуло права користування надрами у вигляді видобутку та розливу мінеральної води строком на 10 років.

Таким чином, я заперечую будь-яку причетність мене до описаних у статті подій та ВАТ «МКЗ «Регіна».

Микола ПРОДИВУС, акціонер ВАТ МКЗ «Регіна»

У вас немає прав для коментування