Чотири смерті під Вінницею

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Понеділок, 15 листопада 2010, 01:11

Чотири смерті під ВінницеюУ суботу неподалік від Вінниці сталася аварія, що забрала чотири життя. Компанія молодих людей у "Дев’ятці" їхала на весілля - на зустріч їм на шаленій швидкості вилетіла "Шкода". Машини зіткнулися. Вижити пощастило лише 24-річній вінничанці.

Водій "Шкоди Октавія" загинув сам і забрав на той світ із собою ще трьох людей. Найстаршому із тих, чиє життя обірвала страшна аварія, було лише 35 років.

Трагедія сталася у суботу, 9 жовтня, о 9.30 поблизу села Пултівці Вінницького району на трасі Житомир - Могилів-Подільский. "Шкода", за кермом якої сидів 33-річний житель села Балки, Барського району, їхала в напрямку Вінниці. 


- Аварія сталося, так би мовити, на пустому місці, - каже начальник сектору профілактичної роботи обласної Державтоінспекції Володимир Мотичко. - Ділянка дороги, на якій зіткнулися машини, рівна, асфальт був сухий. Єдина причина трагедії - грубе порушення правил, яке допустив водій "Шкоди".


За словами Володимира Мотичка, водій "Шкоди" на великій швидкості обігнав авто, що їхало перед ним. Причому зробив він це справа - вздовж узбіччя, що суворо заборонено правилами. Після цього маневру "Шкоду" занесло на зустрічну смугу, де вона врізалася у "Дев’ятку".

 


- Про швидкість, з якою рухалася "Шкода", можна судити з того, що від удару двигун її вилетів з капоту і опинився в лісосмузі - метрів за 50 від місця аварії.


За долі секунди обидві машини перетворилися на брухт. Водій "Шкоди" і троє людей, що знаходилися у салоні "дев’ятки", загинули одразу. Це були два чоловіка - 35 та 27 років та 26-річна дівчина. Усі - вінничани.


Вижити у цій аварії пощастило лише 24-річній пасажирці "Дев’ятки". Дівчину госпіталізували у міську лікарню швидкої допомоги і закритою черепно-мозковою травмою та переломом стегна.


За словами родичів, які приїхали на місце аварії, компанія в "дев’ятці" добиралася у Муровані Курилівці на весілля.


Чи був водій "Шкоди" нетверезим, правоохоронці поки що не уточнюють.


- Правила дорожнього руху написані кров’ю, - каже Володимир Мотичко. - Кожен водій повинен це пам’ятати. Особливо зараз, коли наближається зима і дороги з кожним днем стають усе небезпечнішими.

У вас немає прав для коментування