Виїзний прийом у офтальмолога

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 23 листопада 2018, 22:55

Виїзний прийом у офтальмологаНапередодні у Мурованих Курилівцях відбувся черговий прийом у рамках нашої соціальної ініціативи. 

Це вже 67-й населений пункт, які відвідали наші спеціалісти. Ми пропагуємо популяризацію профілактичних оглядів та вчасну діагностику захворювання, адже це у рази підвищує шанси успішного лікування. Особливо це стосується людей похилого віку.

От і на прийом до лікарів офтальмологічної клініки «Оптимал», що проводили у приміщенні Мурованокуриловецької районної лікарні вишикувалися цілі черги з бажаючих перевірити свій зір. Цього разу 147 мешканців районного центру та прилеглих населених пунктів пройшли обстеження зору, а загалом кількість вінничан, що скористалися нашою соціальною акцією перетнула вже 4,5 тис. осіб.

Команда з 6 лікарів працювала дуже оперативно та злагоджено на найсучасніші апаратурі світового рівня. Завдяки сучасному обладнанню та професійності лікарів було виявлено чимало випадків катаракти, глаукоми та астигматизму. Ті пацієнти, яким було дано рекомендацію носити окуляри, – отримали їх безкоштовно.

Мала можливість і сама оцінити високу якість надання медичних послуг спеціалістами клініки та обстежити свій зір.

Виїзний прийом у офтальмолога

Виїзний прийом у офтальмолога

Виїзний прийом у офтальмолога

Виїзний прийом у офтальмолога

Виїзний прийом у офтальмолога

 

Лариса Білозір

У вас немає прав для коментування