Рятувальники ДПРЧ отримали від районної адміністрації апарати захисту дихання

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 16 грудня 2016, 21:20

Рятувальники ДПРЧ отримали від районної адміністрації апарати захисту дихання15 грудня начальник ГУ ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук та голова Мурованокуриловецької РДА Сергій Ладан вручили особовому складу Державної пожежно-рятувальної частини №23 смт Муровані Курилівці 3 апарати захисту дихання виробництва Німеччини, а також 16 панорамних масок для апаратів на стисненому повітрі і 3 резервних стальних балони.

Обладнання було закуплено на виконання «Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів, об'єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів оперативно-рятувальної служби у Мурованокуриловецькому районі на 2016-2020 роки», яка була прийнята рішенням Мурованокуриловецької районної ради. На нагальні потреби районного підрозділу ДСНС органами влади було виділено суму 169 тисяч гривень.

Закуплені апарати забезпечать захист органів дихання та зору рятувальникам, які будуть ліквідовувати надзвичайні ситуації у Мурованокуриловецькому районі. Відтепер бійці ДСНС зможуть під час пожеж створювати ланки газодимозахисної служби.

Рятувальники ДПРЧ отримали від районної адміністрації апарати захисту дихання Рятувальники ДПРЧ отримали від районної адміністрації апарати захисту дихання Рятувальники ДПРЧ отримали від районної адміністрації апарати захисту дихання

У вас немає прав для коментування