Добились вольової перемоги

Автор: Володимир Сауляк Категорія: Наше Придністров'я Створено: П'ятниця, 19 червня 2009, 02:42

Колос - ДністерУ не­ді­лю в чер­го­во­му ма­т­чі че­м­пі­о­на­ту об­ла­с­ті з фу­т­бо­лу се­ли­щ­ний клуб «Ко­лос» на вла­с­но­му по­лі грав з ко­ман­дою «Дні­с­тер» із Се­ре­б­рії, яка є од­ним з лі­де­рів зма­гань. Тож  цей по­єди­нок ви­яви­в­ся на­пру­же­ним і скла­д­ним для обох ко­ле­к­ти­вів.

 

Ста­р­то­ві хви­ли­ни гри про­хо­ди­ли з од­на­ко­ви­ми ша­н­са­ми на ус­піх, але пе­р­ши­ми від­зна­чи­лись го­с­по­да­рі. Ро­зі­гра­в­ши кра­си­ву ком­бі­на­цію, гра­в­ці «Ко­ло­са» ви­ве­ли на во­ро­та Ан­д­рія До­н­чев­сь­ко­го, який влу­ч­но про­бив по­вз го­л­кі­пе­ра. Зру­ч­ний го­льо­вий пас йо­му від­дав но­ва­чок на­шої ко­ман­ди Во­ло­ди­мир По­лі­щук.

 

Од­нак фу­т­бо­лі­с­тів «Дні­с­т­ра» про­пу­ще­ний м’яч спо­ну­кав до ак­ти­в­ні­ших дій і во­ни шви­д­ко зрі­в­ня­ли ра­ху­нок, а на по­ча­т­ку дру­го­го тай­му ви­йш­ли впе­ред. Щоб змі­ни­ти хід по­дій на по­лі, «Ко­ло­су» по­трі­б­но бу­ло іти в ата­ку ве­ли­ки­ми си­ла­ми. Від­мін­ну гру тут по­ка­зав Во­ло­ди­мир По­лі­щук. З йо­го не­від­по­р­ним уда­ром у бли­ж­ній кут го­л­кі­пер             впо­ра­тись не зміг і ра­ху­нок став рі­в­ним. Ви­вів го­с­по­да­рів упе­ред все той же Во­ло­ди­мир По­лі­щук, який чі­т­ко про­бив у да­ль­ній від во­ро­та­ря кут. На­при­кі­н­ці гри на­шим за­хи­с­ни­кам до­ве­ло­ся до­б­ре потру­ди­ти­ся, щоб збе­ре­г­ти пе­ре­мо­ж­ний ра­ху­нок ма­т­чу. Во­льо­ва пе­ре­мо­га з ра­ху­н­ком 3:2 над си­ль­ним су­пе­р­ни­ком за­сві­д­чи­ла про згу­р­то­ва­ність та май­с­те­р­ність фу­т­бо­лі­с­тів се­ли­щ­но­го клу­бу.

Во­ло­ди­мир СА­У­ЛЯК.

 

У вас немає прав для коментування