Щиро дякую за допомогу

Автор: Сергій Категорія: Наше Придністров'я Створено: П'ятниця, 19 червня 2009, 02:39

Ша­но­в­ні пра­ців­ни­ки ре­да­к­ції «На­ше При­дні­стро­в’я»!

Хочу через газету ви­сло­ви­ти по­дя­ку пра­в­лін­ню бла­го­дій­ної спі­л­ки «На­ді­я» за чуй­ність, ро­зу­мін­ня та на­да­ну до­по­мо­гу мо­їй ма­те­рі Н.П. Бі­лик. Так ста­лось, що ма­ма важ­ко за­хво­рі­ла і пі­с­ля пе­ре­не­се­но­го ін­су­ль­ту втра­ти­ла мо­ж­ли­вість са­мо­стій­но хо­ди­ти. І тут ми зве­р­ну­лись до «На­ді­ї». І пе­р­шим за­пи­тан­ням бу­ло: чи є ми чле­на­ми бла­го­дій­ної спі­л­ки? Зви­чай­но, ми всту­пи­ли в «На­ді­ю» в рік її ство­рен­ня, але за пе­в­них об­ста­вин за­бо­р­гу­ва­ли спла­ту вне­с­ків. Бу­ло не­зру­ч­но і на­віть со­ро­м­но, адже мі­ся­ч­ний вне­сок ста­но­вить 5 грн. Я в той же день від­ві­да­ла лі­ка­р­ню і по­га­си­ла борг. Го­ло­ва спі­л­ки «На­ді­я» В.І. Ка­дук ви­дав ма­мі хо­ду­н­ки та ін­ва­лі­д­ний ві­зок для тим­ча­со­во­го ко­ри­с­ту­ван­ня. Як по­ле­г­ши­в­ся стан хво­рої та всіх рі­д­них за­вдя­ки цим ре­чам!

Ма­ма по­ча­ла пе­ре­су­ва­тись по кі­м­на­ті з до­по­мо­гою хо­ду­н­ків. А ві­зок став у при­го­ді, щоб про­во­ди­ти час на сві­жо­му по­ві­т­рі.

Я знаю, що хво­рим чле­нам спі­л­ки в ко­ри­с­ту­ван­ня на­да­ють­ся фу­н­к­ці­о­на­ль­ні лі­ж­ка, ма­т­ра­ци, па­м­пе­р­си, хо­ду­н­ки, пе­ре­в’я­зо­ч­ні ма­те­рі­а­ли, ін­га­ля­то­ри. Чле­ни пра­в­лін­ня пра­цю­ють бла­го­дій­но, без опла­ти пра­ці. Во­ни зби­ра­ють вне­с­ки, ве­дуть до­ку­ме­н­та­цію, до­ста­в­ля­ють не­об­хід­ні за­со­би хво­рим.

Я, як де­пу­тат ра­йон­ної ра­ди, хо­чу по­дя­ку­ва­ти пра­в­лін­ню спі­л­ки «На­дія» за те, що вже 10 ро­ків в на­шо­му ра­йо­ні іс­нує та­ка бла­го­дій­на ор­га­ні­за­ці­я. Во­на є єди­на в ра­йо­ні, яка дій­с­но пра­цює і на­дає ве­ли­че­з­ну до­по­мо­гу хво­рим.

Та­ку ді­я­ль­ність по­трі­б­но ві­та­ти і під­три­му­ва­ти всім на­м. При­кро, що не всі ро­зу­мі­ють ва­ж­ли­вість ці­єї спра­ви і на­ма­га­ють­ся оскве­р­ни­ти лю­дей, які ро­б­лять до­б­ро ін­шим са­мо­від­да­но і без­ко­ри­с­но. Хо­чу та­кож щи­ро по­дя­ку­ва­ти го­л­ла­нд­сь­ким спо­н­со­рам, які при­во­зять нам та­ку по­трі­б­ну гу­ма­ні­та­р­ну до­по­мо­гу. На­пе­ре­до­дні Дня ме­ди­ч­но­го пра­ців­ни­ка хо­чу при­ві­та­ти ме­ди­ків ЦРЛ і ви­сло­ви­ти ве­ли­ку по­дя­ку В.К. За­бо­ло­т­но­му, О.В. Го­р­ді­є­н­ко, Г.П. Мо­л­до­ван, В.В. Ко­валь, М. Чо­р­нію і всім пра­ців­ни­кам ре­а­ні­ма­цій­но­го від­ді­лен­ня, а та­кож всім чле­нам пра­в­лін­ня бла­го­дій­ної спі­л­ки «На­ді­я», адже во­ни по­ряд з ме­ди­ка­ми до­по­ма­га­ють хво­рим лю­дям, ство­рю­ють для  них ко­м­фо­р­т­ні умо­ви в лі­ка­р­ні та вдо­ма. Здо­ро­в’я та ща­с­тя всім Вам.

А. СКУЛЬ­СЬ­КА, де­пу­тат ра­йон­ної ра­ди v скли­кан­ня.

У вас немає прав для коментування