Перемогою команди з Рівного завершилось футбольне свято району

Автор: Сергій Категорія: Наше Придністров'я Створено: Вівторок, 01 серпня 2017, 01:48

Перемогою команди з Рівного завершилось футбольне свято районуРанок неділі 23 липня на стадіоні райцентру розпочався з того, що сюди почали прибувати футбольні вболівальники з різних куточків нашого району. Цього дня тут мав відбутися фінал чемпіонату району з футболу, в який пробилися команди з Рівного, Лучинчика та Галайковець.

Переможець районних змагань визначався за результатами трьох поєдинків між командами-фіналістами. Першими на поле вийшли команди Лучинчика і Галайковець. Як показала гра, суперники виявились гідними один одного. Боротьба між ними точилася переважно у центрі поля і небезпечних нагод було небагато. Тож основний час закономірно закінчився в «суху» нічию – 0:0. Можливо, на підсумковий результат вплинула спекотна погода. За регламентом змагань, для виявлення переможця пробивалися 11-метрові удари. У напруженій серії пенальті влучнішими виявились футболісти Лучинчика, які перемогли з рахунком 7:6.

Перемогою команди з Рівного завершилось футбольне свято району

Після невеликої перерви силами помірялись команди Рівного і Лучинчика. На початку гри обидва суперники намагалися заволодіти ініціативою. Успішними в цьому виявились рівненські футболісти, які у першому таймі відкрили рахунок. Після перерви команда Рівного довела свою перевагу до трьох м’ячів - завдяки швидко розіграним комбінаціям, активному пресингу та майстерності у завершенні атак. Команда Лучинчика могла скоротити відставання у рахунку, але не змогла реалізувати 11-метровий удар. Отже, з рахунком 3:0 перемогли рівненці.Найбільш видовищним виявився поєдинок між командами Рівного і Галайковець. Він пройшов на високих швидкостях і з великою кількістю небезпечних моментів. Хоч Рівному вдалося забити швидкий м’яч, їхні суперники не розгубилися і одразу ж зрівняли рахунок. Завдяки влучному дальньому удару свого форварда команда Рівного зробила рахунок 2:1 на свою користь. А в другому таймі рівненці поставили крапку у цьому поєдинку – влучний удар у верхній кут воріт приніс їм перемогу 3:1. За підсумками фіналу з максимальною кількістю набраних очок в чемпіонаті району перемогла команда села Рівне, а Лучинчик і Галайківці зайняли відповідно друге і третє місця.

Перемогою команди з Рівного завершилось футбольне свято району

На церемонії нагородження до вболівальників та футболістів з вітальними словами звернулися заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту РДА Володимир Жук, голова районної ради ФСТ «Колос» Анатолій Ціона. Вони вручили призерам та переможцям чемпіонату медалі, грамоти та кубки. Команду Рівного привітали з перемогою Рівненський сільський голова Надія Чуплакова та спонсор команди керівник ПП «Поділля-В» Валентина Павлів. Капітан рівненської команди Богдан Павлів і всі гравці чемпіона району під бризки шампанського переможно підняли над головою омріяний кубок. Вітаємо переможців і всіх учасників змагань з вдалою і результативною грою.

 

Володимир САУЛЯК

У вас немає прав для коментування