Першокласники нашого району зможуть навчатися з конструкторами LEGO Play Box

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Понеділок, 13 серпня 2018, 13:39

Першокласники нашого району зможуть навчатися з конструкторами LEGO Play BoxЦього року був підписаний Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та благодійним фондом The LEGO Foundation, в рамках якого фонд безкоштовно забезпечить наборами усі перші класи (близько 17 тисяч шкіл з усієї України) протягом 2018-2019 року. Мурованокуриловецький район вже отримав свої набори конструкторів.

Використовуючи Lego, вчителі матимуть більше можливостей застосовувати пошукові методи навчання, стимулювати дітей до навчання у більш цікавий та належний для цієї вікової групи спосіб, а діти зможуть краще розвинути логічне мислення, послідовність дій та творче уявлення.

Завдяки таким наборам діти зможуть вчитися і формувати предметні та ключові компетентності на більш високому рівні. Це дуже цікаве і захоплююче заняття, котре розвиває уяву, творчість та мислення. За допомогою наборів «Шість цеглинок» для дітей можна провести цікаві заняття, наприклад будувати вежі, не лише традиційним методом, але й в хаотичному порядку, щоб «цеглинки» врівноважували одна одну і спільно тримали конструкцію, складати літери та різні фігури з конструктора, проводити математичні дії з наглядним прикладом на елементах набору LEGO. Також з цими конструкторами можна проводити багато інших видів практичних занять.

В Мурованокуриловецькому районі наборами LEGO Play Box (26 шт.) та Six Bricks (236 шт.) будуть забезпечені усі заклади загальної середньої освіти. Вже з 1 вересня усі першокласники району вчитимуться з наборами конструкторів LEGO Play Box та Six Brix для освоєння нової методики «6 цеглинок» .

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування