Відбулась колегія райдержадміністрації

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: П'ятниця, 14 липня 2017, 11:40

Відбулась колегія райдержадміністрації11-го липня голова Мурованокуриловецької районної державної адміністрації Сергій Ладан провів чергове засідання колегії райдержадміністрації. 

У засіданні взяли участь члени колегії, селищний, сільські голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, силовики, рятувальники, представники засобів масової інформації.

Згідно порядку денного першим звучало питання організаційного забезпечення збирання ранніх зернових культур та озимого ріпаку врожаю цього року, стан справ у тваринництві, використання водних об’єктів та закупівлі товарів і послуг через систему PROZORRO. Доповідала начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Світлана Озерянська.

Наступним обговорювався стан виконання бюджету району за перше півріччя 2017 року. Доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Власова.

Про підсумки роботи по благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району проінформував заступник начальника, начальник відділу житлово-комунального господарства та господарського забезпечення управління регіонального розвитку райдержадміністрації Василь Базишен

Однією із актуальних тем колегії було питання результатів проведення призову громадян на строкову військову службу та на військову службу за контрактом за 6 місяців 2017 року. Військовий комісар Мурованокуриловецького районного військового комісаріату Юрій Чорний прозвітував про проведену роботу та зупинився на проблематиці цьогорічної призовної кампанії.

Також перед присутніми виступив заступник військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату Михайло Дзигаленко, який з робочим візитом перебував на Мурованокуриловеччині.

Завершив засідання та підвів підсумки колегії голова районної державної адміністрації Сергій Ладан. По всіх розглянутих питаннях колегією райдержадміністрації прийнято відповідні рішення.

Відбулась колегія райдержадміністрації

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування