Пройшли урочисті заходи до Дня Конституції України

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Середа, 28 червня 2017, 02:16

Пройшли урочисті заходи до Дня Конституції України27 червня в Мурованокуриловецькому районному будинку культури відбулися урочисті збори, присвячені 21-ій річниці Конституції України за участю представників  від трудових колективів підприємств, установ та організацій, жителів та гостей селища.

З Днем Конституції привітав присутніх голова райдержадміністрації Сергій Ладан.

У своєму виступі керівник району зазначив, що нині Україна стоїть на порозі входження у європейське співтовариство, потребує істотних змін функцій і повноважень інститутів влади, аби вони набули рис справжнього народовладдя. Ратифікувавши Європейську хартію місцевого самоврядування, наша країна взяла на себе зобов’язання надати місцевим громадам реальну можливість самостійно вирішувати державні справи на місцях. Саме тому в державі розпочато процес децентралізації влади та реалізація адміністративно-територіальної реформи, ведеться активна робота щодо об’єднання територіальних громад. Реформи, впроваджені у всі сфери життєдіяльності суспільства, а також внесення змін до Конституції України будуть працювати на благо народу, держави і кожної людини, підносити їх авторитет і гарантувати політичні, економічні, соціальні та культурні права й свободи.

Побажавши всім жителям Мурованокуриловеччини міцного здоров’я, миру, добробуту, затишку у  родинах та нових звершень голова райдержадміністрації Сергій Ладан та голова районної ради Сергій Кушнір нагородили кращих трудівників району Почесними грамотами та грошовими винагородами, а юних переможців районного вокального фестивалю-конкурсі «Зірки на сцені», який нещодавно відбувся на Мурованокуриловеччині – пам’ятними подарунками.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували працівники районного будинку культури та музичні колективи району.

 

Пройшли урочисті заходи до Дня Конституції України Пройшли урочисті заходи до Дня Конституції України Пройшли урочисті заходи до Дня Конституції України
Пройшли урочисті заходи до Дня Конституції України Пройшли урочисті заходи до Дня Конституції України Пройшли урочисті заходи до Дня Конституції України

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування