Звітний концерт районного Будинку дитячої та юнацької творчості

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: П'ятниця, 26 травня 2017, 00:32

Звітний концерт районного Будинку дитячої та юнацької творчості24  травня 2017 року в приміщенні районного Будинку культури відбувся звітний концерт комунального закладу «Мурованокуриловецький районний Будинок дитячої та юнацької творчості». В святкових заходах взяли участь та виступили заступник голови Мурованокуриловецької райдержадміністрації Валерій Козачишин, начальник відділу освіти райдержадміністрації Петро Багрій. З вітальним словом до присутніх звернулася директор комунального закладу «Мурованокуриловецький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Катерина Євчук. Вона подякувала керівникам гуртків за їхню працю.

Яскравими танцювальними виступами вітали усіх присутніх вихованці хореографічного колективу «Лілея», керівник Лілія Ліщинська, а вокальні композиції линули від вихованців гуртка «Сольний спів», керівники Людмила Романовська та Алла Пушкар. Вихованцям закладу та їх керівникам вручені грамоти за активну участь у районних, обласних та Всеукраїнських конкурсах та виставках.

Після концерту усі присутні мали можливість відвідати виставку робіт декоративно-ужиткового напрямку «На крилах натхнення», яку підготували гуртківці та їх наставники. 

Звітний концерт районного Будинку дитячої та юнацької творчості

Звітний концерт районного Будинку дитячої та юнацької творчості

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування