Вокальний фестиваль-конкурс «Зірки на сцені»

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: П'ятниця, 02 червня 2017, 23:48

Вокальний фестиваль-конкурс «Зірки на сцені»У Мурованих Курилівцях відбувся вокальний фестиваль-конкурс «Зірки на сцені»

2 червня 2017 року у Мурованокуриловецькому районному Будинку культури відбувся вокальний фестиваль-конкурс «Зірки на сцені». Це свято обдарованих, талановитих особистостей, які примножують славу району.

Міжнародний день захисту дітей - свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Закликали усіх зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Вокальний фестиваль-конкурс «Зірки на сцені»

Фестиваль-конкурс відбувся за підтримки районної державної адміністрації, селищного голови Галини Цибульської, депутата обласної ради Петра Струсевича, депутатів районної ради Людмили Огірчук, Ольги Іванцової та Мирослави Худої.

Начальник відділу культури і туризму Мурованокуриловецької Валентина Веклюк привітала зі святом та вручила переможцям конкурсу цінні подарунки. Всі учасники нагороджені дипломами та солодощами

Вокальний фестиваль-конкурс «Зірки на сцені»

 

Мурованокуриловецька РДА

У вас немає прав для коментування