Першість району з настільного тенісу

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Четвер, 10 березня 2016, 14:11

Першість району з настільного тенісу6 березня в районній дитячо-юнацькій спортивній школі відбулась особиста першість району з настільного тенісу. В змаганнях взяли участь 18 кращих спортсменів району. Після жеребкування учасників було розділено на чотири групи. Ті, хто зайняв у своїх групах перше та друге місця, виходили у фінальну частину змагань.

В фіналі змагалось вісім учасників, які грали за коловою системою. Між фіналістами точилась запекла боротьба. Третє місце здобув досвідчений тенісист Мазний Михайло. Друге місце зайняв Кремінник Богдан з села Галайківці. Непереможеним став Юрій Паталай, який здолав усіх суперників і зайняв перше місце. Приємні враження своєю грою залишили наймолодші тенісисти 12-річний Паталай Ярослав та 13-річний Дяк Сергій, який у груповому етапі зайняв перше місце, а у фінальній частині став п’ятим.

Також хочеться відмітити головного суддю змагань Гладкого Михайла. Він організував навколо себе групу спортсменів , які регулярно займаються настільним тенісом. Депутат районної ради та підприємець Каплунський Олександр придбав медалі та подарунки переможцям змагань. Депутат і сам взяв активну участь у районних змаганнях і кожного року захищає честь району на обласних змаганнях серед сільських територіальних громад.

 

Мурованокуриловецька РДА.

У вас немає прав для коментування