Відбулася нарада-семінар

Автор: Сергій Категорія: Мурованокуриловецька РДА Створено: Понеділок, 29 лютого 2016, 21:05

Відбулася нарада-семінар26 лютого 2016 року в районному Будинку культури відбулася нарада-семінар з питань добровільного об’єднання громад; залучення інвестицій на розвиток територіальних громад за рахунок обласного бюджету та грантів міжнародних організацій;  про результати перевірки Головною інспекцією Міністерства Оборони України військових комісаріатів і органів місцевого самоврядування Київської області, підготовка до перевірки Вінницької області з 25 по 29 квітня 2016 року.

На нараду-семінар запрошувались селищний та сільські голови, секретарі селищної і сільських рад, робоча група із забезпечення відкритості та прозорості роботи під час внесення змін до перспективного плану формування територій громад району, начальники управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади в районі, депутати районної ради, керівники засобів масової інформації.

Відбулася нарада-семінар

В нараді-семінарі взяв участь директор Регіонального ресурсно-інформаційного центру розвитку громад «Громади Вінниччини» Кавунець Андрій Володимирович. Андрій Володимирович зупинився на принципах добровільного об’єднання територіальних громад та методикою формування спроможних громад, довів до відома присутні інформацію щодо залучення інвестицій на розвиток територіальних громад за рахунок обласного бюджету та грантів міжнародних організацій,  про оголошення 13 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад.

Відбулася нарада-семінар

Про результати перевірки Головною інспекцією Міністерства Оборони України військових комісаріатів і органів місцевого самоврядування Київської області інформував т.в.о. Мурованокуриловецького районного комісара Чорний Ю.П. Юрій Петрович також зупинився на питаннях військової служби за контрактом.

 

Мурованокуриловецька РДА.

У вас немає прав для коментування