Координаційна рада інформує (15.01.15)

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: Четвер, 15 січня 2015, 22:02

Наші люди і під час веселих новорічних свят не забувають про воїнів, що зараз знаходяться на передовій, далеко від своїх родин, захищаючи наш спокій та мирне життя. Навіть колядування цього року стало не тільки вшануванням давніх народних традицій, але й можливістю зібрати додаткові кошти для армії. Велика подяка творчому  колективу с. Дружба «Дружбівчанка», що  наколядував та передав в Координаційну раду 3200 грн (для лікування воїнів), колядникам  з с. Степанки – 2000 грн,  с. Роздолівка – 3000 грн, школі-інтернат с.Котюжани що з ініціативи Шпаковатої та В.В.Панченко О.М. теж колядувала в селі та  зібрала 6500 грн.

Також, Панченко О.М. організувала в’язання шкарпеток і залучила до цього працівників школи-інтернату. 12 пар передали солдатам, які лікуються у Вінницькому військовому госпіталі, а 4 пари передали воїнам-землякам.

Жителька с.Котюжани Маланчук Т.М., чоловік якої, інвалід 1-ої групи, восени надав 1000 грн. для придбання військової амуніції мобілізованим чоловікам нашого району, передала 50 грн. на придбання ниток  для в’язання шкарпеток солдатам.

Мельник Г.Г. з с.Роздолівка  - 100 грн. Ця жінка-пенсіонерка  щомісяця жертвує 100 грн. для допомоги солдатам з нашого району, які воюють на Сході. Вона передала також теплий одяг та пряжу для в’язання шкарпеток солдатам. Ще 200 грн ми отримали від Глембовського Г., жителя райцентру.

Начальник  служби пожежного нагляду Німець В.В. разом з колективом передали 1000 грн. для потреб військовослужбовців.

Зі скриньки магазину Віктора Станківського вилучено  308 грн. 30 коп

Сім’я  Класонова Р.К та Л.Г.,жителі райцентру  Мельник О.В., Станківський В.Р., Ініваткін А.М., Дзюбак Сергій закупили м'ясо та передали готові м’ясні вироби воїнам АТО. Вони також пригощали м’ясним бульйоном, пиріжками та бутербродами з салом і часником всіх базаруючих в райцентрі в суботу. Зібрані кошти в сумі 4350 грн. передали в Координаційну раду.

Багато зусиль, енергії та  праці докладає до наближення перемоги Мельник Марія Юріївна. Вона створила справжню фабрику по в’язанню шкарпеток для воїнів. Під її опікою сотні жінок району вивязують теплі речі нашим захисникам і роблять це з великим задоволенням і натхненням. Їхнє тепло і щирість зберігає здоров’я та життя воїнам АТО. Крім цього, жінки району  виготовляють  сухі борщові набори для приготування борщів у польових умовах. Така материнська турбота додає сили та витримки  хлопцям, допомагає їм долати труднощі нелегких військових буднів.

Патріотизму та відданності рідній Батьківщині немає меж. Українці непереможні! Хто чим може допомагають воїнам не передовій.

Велика шана та подяка Народному тилу!

Та дуже боляче чути про те, що є люди в нашому районі, які фінансують і підтримують тих, хто порушує мир, спокій і незалежність України. Вони живуть серед нас, насолоджуються мирним життям в демократичному суспільстві, а своїми помислами та вчинками руйнують це все.

У вас немає прав для коментування