Разом допоможемо нашим воїнам-землякам

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: Понеділок, 24 листопада 2014, 13:45

Солдат АТО, я дякую тобі,
Що борешся за мир ти в Україні,
За кожен день, що нині в боротьбі
Відстоюєш свободу для родини!!!
Ти не злякався, гордо ти пішов
За справедливість, за народ, за волю,
За правдоньку, яку вже віднайшов,
За чесну, чисту і щасливу долю!!!

Ви могутні і відважні люди. Ми всі дякуємо Вам за те,що не побоялись і пішли захищати свою родину та країну. Чекаємо Вас з нетерпінням додому живими і здоровими.

Щодня небайдужі люди нашого району, підприємці, сільські ради, установи, школи та дитячі садки приносять в районну Координаційну раду свої скромні, але дуже вагомі, життєво необхідні пожертви, які зігрівають  нашим воїнам і тіло і душу, захищають від ворожої кулі та рятують життя. З настанням зими та негоди  збільшилась потреба солдат у теплому одязі, якісному взутті, засобах захисту та обігріву. Ми дуже раді, що в нашому районі живуть і працюють добрі, співчутливі люди, небайдужі до долі України та її захисників. Вони постійно поповнюють волонтерську скарбничку і коштами і речами.

От і минулого тижня  Координаційна рада отримала  пожертви від  небайдужих громадян:

Класонової Л.Г.  -   500 грн.,   Мельник Н.В.  -  100 грн., Кащен Н.П. -  50 грн. Муровані Курилівці,

Біньковського Б.І. – 90 грн. жителя Москви ( Вербовець ),

Дитячий колектив Мурованокуриловецької  школи- інтернату -  1000 грн.

 Зі скриньок  магазину  Слющенкових та аптеки “Віто” вилучено 1350 грн., та  339 грн. 25 коп. – зі скриньки магазину “Шанс”.

4000 грн. отримано за продану картоплю, зібрану жителями району.

1237 грн. отримано від  працівників та учнів Курашовецької школи.

560 грн. – від працівників та батьків дитячого садка с. Попелюхи.

Теплий одяг, а саме:  5 ватних штанів, куртку, валянки передав житель с. Обухів Мізерний Федір Дмитрович.

Житель смт.Муровані Курилівці Гончар Іван Петрович також передав  Координаційній раді теплий одяг для бійців АТО.

Щира подяка всім тим, хто вніс свій посильний вклад у те, щоб зігріти і підтримати наших захисників. Наш благодійний марафон продовжується, для фронту потрібно все, і теплі речі і  амуніція і продукти харчування і питна вода, якої там не вистачає. Тому, звертаємось вже вкотре, до всіх жителів району,не будьмо байдужими до долі України, допоможімо нашим землякам-захисникам.

Координаційна рада  не припиняє свою волонтерську місію, її  членам  в даний час приходиться  шукати все необхідне  по інтернету, узгоджувати з  солдатами, замовляти, отримувати  замовлене, розподіляти його  та відсилати  “Новою поштою” на передову чи у військову частину. Турбот вистачає усім, але найбільше навантаження взяли на себе Людмила  Огірчук та Віктор Фірманюк. Вони вивчають запити військовослужбовців, працюють  з постачальниками  та відбирають найякіснішу амуніцію. А якість, як відомо, це і вища ціна.  Грошей  на рахунку ради не досить багато. Щотижня  ми підраховуємо поступлені  кошти  і , відповідно, робимо замовлення.

Минулого тижня для наших захисників, які служать на передовій  Координаційною радою було придбано бушлати, термобілизну, берці, спальні мішки, рюкзаки, термокружки, водостійкі костюми, наколінники та налокотники, розгрузки, радіостанції, батарейки та електробритви, а також чай та каву. На все це витрачено понад 12 000 грн.

Нинішня всенародна підтримка української армії обов’язково увійде в новітню історію нашої держави як важлива запорука збереження її незалежності. Наші бійці ладні за Україну битись до кінця. Вони терпляче зносять побутові незручності і щоденні обстріли. Розуміють, що коли ворога не зупинити сьогодні, то завтра він прийде до них додому. І обов’я зок кожного з нас  підставити своє плече  воїнам, зробити щось корисне для них.

То ж долучайтесь до волонтерського руху в районі.  Разом – ми сила! І ми – непереможні!

У вас немає прав для коментування