«Діти України за МИР»

Автор: Сергій Категорія: Координаційна рада "В єдності сила" Створено: П'ятниця, 06 лютого 2015, 20:54

Діти України за МИРОстанні події на сході України показують, що проти нас діє сильний і підлий ворог, який довго готувався до агресії. Українські воїни та добровольці мужньо захищають кордони Батьківщини. Слідкуючи за телерепортажами з передової, ми бачимо як нелегко їм там. Але бойовий дух і прагнення до перемоги допомагають  бійцям долати труднощі армійської служби та ведення бойових дій. Безперебійно працює наш тил. Переважна більшість населення нашого району щоденно переймається проблемами та потребами військових.

Наддністрянська церковна громада надала грошову допомогу в сумі 2000 грн, яка буде спрямована до Вінницького військового шпиталю на потреби лікування та оздоровлення постраждалих із зони АТО.

Багато було зібрано продуктів харчування, в тому числі для приготування сухих борщових ноборів для солдатів, дитячі подарунки, обереги та речі особистої гігієни: від місцевих жителів селища, від батьківських комітетів, працівників та учнів сільських шкіл с.Конищів, с.Галайківці, с.Михайлівці, с.Жван, с.Снітків та інші. Разом з учнівським колективом діти сільських шкіл зібрали, старанно запакували та завантажили продукти харчування для солдатів та населення м. Дебальцево. Велику кількість продуктів зібрали також громади сіл Петрівка та Привітне. Цей важливо необхідний вантаж член Координаційної ради, волонтер Віктор Фірманюк разом з дружиною Лілею, регулярно доставляють у волонтерський центр м. Вінниці, звідки він буде доставлений у м. Маріїнку.

Безперебійно працює мурованокуриловецька «Кулінарна сотня» по виготовленню сухих борщів  під керівництвом Марії Юріївни Мельник. Попит на їхню продукцію зростає. На передову вже відправлено біля 500 наборів. Велика подяка волонтерам із с. Снітків під керівництвом Копичинської Олени Вікторівни та всім, хто доставляє овочі, сушить їх та розфасовує; жителям с. Надністрянське – Панкевич Ганні Ярославівні, Салюк Валентині Семенівні.

Теплий одяг та декілька пар теплих носків, які зв’язала небайдужа літня бабуся, Домінас Галина Тарасівна з Мурованих Куриловець, будуть також теплом для солдат. Своє тепло разом із в’язаними носками також передали колектив школи-інтернат с. Котюжани. 

Минулого тижня на рахунок Фонду надійшли кошти в сумі 3350 грн. від педагогічного колективу та працівників Обухівської школи; 2600 грн. – від НВК с. Рівне, 1102 грн. від НВК с. Лучинчик. Мурованокурилівчани Сергій та Галина Маловічко, які проживають у Львівській області, перерахували на рахунок районного фонду “В єдності – сила” 800 грн. Збір пожертвувань на благодійному ярмарку в суботу 31.01.2015 року становив 2160 грн. Також свої пожертви до фонду внесли: 

Від Огирчук Людмили Василівни (с.Роздолівка) – 600 грн.;

Жителі смт Муровані Курилівці - Іванцов П.В. - 1000грн., Войтко Ю.І. - 1000 грн., Іван Іванович Гриб – 200 грн., сім’я Шалева Володимир і Світлана, сім’я Ліщенко І.В. – 100 грн., Ялтуховська Г.О. – 100 грн., Василь Токарчук – 100 грн., Лариса Іванівна Дяк – 100 грн.;

Жителі с.Снітків – Качуровська В. – 100 грн., Копичинський М.І. – 100 грн., Опольський В.С. – 100грн., Ольшевський В.В. – 50грн., Вознюк Ю. - 50грн., Бебех Л.М. – 50 грн., Бебех Г. – 50грн., Суткевич Н.М. – 50 грн., Кушнір А. – 40грн., Мисюк Г. – 30грн., Саранчук С.Г. – 20грн.

Протягом тижня Фондом було здійснено ряд закупок на суму близько 18000 грн. Це деякі продукти харчування (в основному свіжа капуста), одяг та якісні предмети обмундирування для бійців, частина з яких уже передана бійцям курєрами «Нової пошти». Наразі, розпочалась підготовка та робота з виготовлення маскувальних сіток, які були придбані за кошти Фонду (1950 грн., розмір 4х100м), а також за підтримки підприємця Миколи Домінас. Це те, що дуже не вистачає для оборони Маріуполя.

Всім бажаєм любові, добра і миру!



Детальніше тут: http://www.esyla.org/

У вас немає прав для коментування