Податкова інформує (30.03.2020)

Автор: Сергій Категорія: Податкова інформує Створено: Понеділок, 30 березня 2020, 09:58

До уваги ліцензіатів роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального! 

Шановні ліцензіати! 

Головне управління ДПС у Вінницькій області у зв'язку зі спалахом і розповсюдженням коронавірусу СОУЮ-19 та попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій, враховуючи норми прикінцевих положень Закону України від 17 березня 2020 року №530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (СОУЮ-19) та листа ДПС України №678/8/02-32 від 23.03.2020 року, наполегливо рекомендує платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби.

Прийом платників в Центрах обслуговування платників Головного управління ДПС у Вінницькій області здійснюється виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності.

До закінчення встановленого строку карантину документи для отримання/переоформлення/анулювання/продовження дії ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального рекомендуємо надсилати засобами поштового зв'язку на адресу Головного управління ДПС у Вінницькій області або залишати безпосередньо у скринці для документів за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, вхід з двору (прохідна ГУ ДПС у Вінницькій області).

Рекомендовані зразки заяв розміщені на сайті ДПС України

Ліцензії на паперових носіях будуть видаватись після закінчення карантину.

Інформація щодо діючих ліцензій опубліковується в реєстрах на сайтах ДПС України та ГУ ДПС у Вінницькій області.

Контакти Головного управління ДПС у Вінницькій області:

  • відділ ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним, моніторингу та аналітичного супроводження контрольно-перевірочної роботи:
  • (0432) 59-23-85. служба діловодства: (0432) 59-23-10.

Заздалегідь просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася і просимо вибачення за можливі незручності!

 

У вас немає прав для коментування