Оперативна інформація про ситуацію в громаді станом на 10.03.2022

Автор: Сергій Категорія: Селищна рада Створено: Четвер, 10 березня 2022, 21:06

За минулу добу на території нашої громади спокійно, активних бойових дій не ведеться.

Жодного факту мародерства на території громади не зафіксовано.

Добровольчі формування продовжують охороняти території сіл громади.

Продовжуємо приймати в громаду сім’ї, які виїхали із зон бойових дій. Зареєструвались вже понад 1,5 тис. біженців, в тому числі 475 дітей, яким надано прихисток в приватних будинках, приміщеннях дитячих садків смт Муровані Курилівці.

В громаді працюють аптеки, продовольчі та інші магазини, заправки. Продуктами харчування, хлібом, питною водою, засобами гігієни та побутовою хімією населення забезпечене.

Лікарні працюють в штатному режимі і готові надавати медичну допомогу.

В громаді категорично заборонено продаж алкоголю.

Рух автомобільного транспорту та перебування громадян на вулиці заборонено з 22.00 год до 07.00 год.

Наголошую на необхідності дотримання правил світломаскування: зашторюйте вікна та вимикайте світло в оселях!

Якщо ви виявили підозрілі предмети або боєприпаси, не намагайтесь розібрати їх чи перенести в інше місце! Негайно повідомляйте в ДСНС, МВС або ЗСУ за телефонами 101, 102, 0800507028!

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про посилення кримінальної відповідальності за диверсію. Передбачається термін від 15 років до пожиттєвого та конфіскація всього майна.

Шановні жителі громади, не забувайте, що під час військового стану посилено кримінальну та адміністративну відповідальність за розповсюдження неперевіреної та недостовірної інформації!

Тому звертаюсь з проханням до всіх жителів громади не обговорювати в соціальних мережах питання обороноздатності нашої громади та держави в цілому!

        Також наголошую на необхідності громадянам, які самостійно надають житло для проживання особам, не зареєстрованим на території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади,  ОБОВ’ЯЗКОВО ПОВІДОМЛЯТИ СЕЛИЩНУ РАДУ за тел.               2-14-63 АБО СТАРОСТ про розміщення таких осіб!

Сприймайте інформацію лише з офіційних джерел!

На офіційній сторінці Мурованокуриловецької селищної ради оперативно висвітлюється вся наявна необхідна інформація по громаді, повідомлення та оголошення для населення.

Я щоденно о 13.00 год доводжу до відома жителів громади цю інформацію через ефірне радіомовлення. Постійно отримую чимало повідомлень від громадян у соцмережах, під час особистого спілкування. Дякую усім, хто пропонує допомогу нашим захисникам та переселенцям!

 

Ми сильні згуртованістю!

Ми переможемо!

Слава Україні!

Селищний голова                                                                                Галина ЦИБУЛЬСЬКА

У вас немає прав для коментування