Оперативна інформація про ситуацію в громаді станом на 03.03.2022

Автор: Сергій Категорія: Селищна рада Створено: Четвер, 03 березня 2022, 11:37

За минулу добу на території нашої громади надзвичайних подій не відбулось. Ситуація знаходиться під контролем.

Добровольчі формування з місцевих жителів продовжують охороняти території сіл громади.

Через блок-пости нашої громади на західну частину України продовжує рухатись автотранспортом велика кількість сімей із Запорізької, Луганської, Кіровоградської, Одеської, Київської областей та міст Київ та Вінниця. Цим людям в нашій громаді селищною радою забезпечено відповідні санітарні умови та харчування. 

Станом на 09.00 год 624-м переселенцям надано прихисток в приватних будинках небайдужих жителів нашої територіальної громади, приміщеннях дитячих садків.

В громаді працюють аптеки, продовольчі та інші магазини. Продуктами харчування, хлібом, питною водою, засобами гігієни населення забезпечене.

Лікарні працюють в штатному режимі і готові надавати медичну допомогу.

В громаді категорично заборонено продаж алкоголю.

Рух автомобільного транспорту та перебування громадян на вулиці заборонено з 22.00 год до 07.00 год. У період комендантської години заборонено перебувати на вулицях (як виключення – рух до укриття під час тривоги). Дотримуйтесь правил світломаскування: зашторюйте вікна та вимикайте світло в оселях!

Якщо ви виявили підозрілі предмети або боєприпаси, не намагайтесь розібрати їх чи перенести в інше місце! Негайно повідомляйте в ДСНС, МВС або ЗСУ за телефонами 101, 102, 0800507028!

 

Відповідно до розпорядження селищного голови від 01.03.2022 №25-ОД всім громадянам, які самостійно надають житло для проживання особам, не зареєстрованим на території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади,  ОБОВ’ЯЗКОВО ПОВІДОМЛЯТИ СЕЛИЩНУ РАДУ за тел. 2-14-63 АБО СТАРОСТ про розміщення таких осіб!

 

Сприймайте інформацію лише з офіційних джерел!

На офіційній сторінці Мурованокуриловецької селищної ради оперативно щоденно висвітлюється вся наявна необхідна інформація по громаді, повідомлення та оголошення для населення.

 

Ми переможемо!

Слава Україні!

У вас немає прав для коментування