Муровані-Курилівці відсвяткували свій день народження

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Понеділок, 24 вересня 2012, 16:45

Муровані-Курилівці відсвяткували свій день народженняОдне із наймальовничіших містечок Вінниччини Муровані Курилівці 23 вересня відзначило свій 519-ий День народження. Урочисті заходи об’єднали людей різного віку, адже на свято зібралися усі, хто там народився та проживає. Розділити радість з жителями селища прибули голова обласної державної адміністрації Микола Джига, районне керівництво та численні гості.

Звертаючись до всіх присутніх М. Джига зазначив, що Мурованокуриловецький край здавна відомий своїми працьовитими й талановитими людьми. Цей край знаний мінеральними джерелами та спокійною красивою природою не лише в Україні, а й за її межами. І, на сьогодні, головним завданням влади є збереження таких мальовничих куточків нашої Вінниччини.

Приємною новиною для мешканців селища стало повідомлення Миколи Васильовича про те, що спільно з районною владою, депутатським корпусом вдалося вирішити довгоочікуване питання - газифікацію Мурованокуриловецького району. Так, з наступного тижня активно розпочнуться роботи із реалізації даного проекту. Газифікація дасть новий поштовх до розвитку та розквіту району. Але поряд із цим слід не забувати про економію та енергозбереження. Задля цього необхідно проводити роботи з утеплення фасадів лікарень, шкіл та дитячих закладів. Таким чином, на його думку, влада зможе забезпечити всі умови для покращення життя громадян.

Муровані-Курилівці відсвяткували свій день народження

Окрасою свята стала концертна програма за участю заслуженого артиста України, земляка Станіслава Городинського, відомих народних артистів України Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка та народного артиста України, співака і композитора Володимира Засухіна, які завітали на свято за запрошенням Миколи Джиги.

Муровані-Курилівці відсвяткували свій день народження

Муровані-Курилівці відсвяткували свій день народження

 

За матеріалами www.vin.gov.ua

У вас немає прав для коментування