Обласною санепідстанцією здійснено чергову рейдову перевірку

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 27 квітня 2012, 17:46

Сміттєзвалище - Муровані КурилівціОбласною санепідстанцією спільно із засобами масової інформації населення 27 квітня поточного року здійснено рейдову перевірку стану виконання Розпорядження голови обласної держаної адміністрації Джиги М.В. №144 від 28 березня 2012 року «Про благоустрій та поліпшення санітарного стану населених пунктів області» на території Гайсинського району.

В ході рейдової перевірки обстежено санітарний стан території смт. Мурованих – Курилівців та найближчих сільських населених пунктів, а також санітарно – технічний стан організованого сміттєзвалища.

За результатами перевірок встановлено, що територія смт. Муровані – Курилівці приведена у належний санітарний стан, очищені від сміття придорожні смуги, центральні вулиці міста та його окраїни, пофарбовані бордюри та дерева, впорядковані меморіали, парки, сквери та інші місця масового перебування населення. Полігон твердих побутових відходів смт. Муровані – Курилівці знаходиться в не задовільному санітарно – технічному стані. Проблемним питанням залишається контроль за складом відходів, що поступають на сміттєзвалище, при в’їзді на сміттєзвалище відсутній шлагбаум, не здійснюється пошарова ізоляція відходів ґрунтом та прибирання від сміття прилеглої до сміттєзвалища території. Відсутні під'їзні шляхи з твердим покриттям. Як позитив є те, що ведеться будівництво нового полігону твердих побутових відходів.

 

За інформацією Вінницької обласної СЄС

У вас немає прав для коментування