Весняна толока в селищному парку

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: П'ятниця, 27 квітня 2012, 00:26

Весняна толока в селищному паркуУ свій час парк біля Мурованокуриловецької школи-інтернату був улюбленим місцем відпочинку для багатьох поколінь жителів нашого селища. Сьогодні він перебуває у занедбаному стані, в чому нещодавно переконались учасники акції по прибиранню парку, ініціатором якої був голова райдержадміністрації В.М. Анікеєнко. Зокрема, він наголосив, що цей тиждень присвячено благоустрою селища.

Учасниками акції стали працівники установ, організацій, управлінь та служб райцентру, які дружно вийшли на прибирання. Чоловіки сокирами і бензопилами розчищали чагарники, а жінки збирали сміття, яке залишили тут безвідповідальні громадяни.

Весняна толока в селищному парку

Роботи на майже гектарній площі вистачило всім. Крім парку, учасники акції подбали і про берег річки Жван, який був захаращений пластиковими пляшками та іншим непотребом. Для цього було використано плавзасоби. В результаті було вивезено не одну вантажівку сміття.

Весняна толока в селищному парку

Планується, що в парку буде встановлено лавки для відпочиваючих. Завдяки проведеній роботі довкілля стало чистішим, а територія парку – більш впорядкованою і привабливою.


За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування