Святкування 75-річчя школи

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Субота, 21 квітня 2012, 00:45

Святкування 75-річчя школи20 квітня Мурованокуриловецька СЗШ І-ІІІ ступенів №2 святкувала свій 75-річний ювілей. З нагоди ювілею до школи завітали почесні гості: перший заступник голови облдержадміністрації І.М. Мовчан, заступник начальника управління освіти та науки облдержадміністрації А.Р. Лисак, голова Мурованокуриловецької райдержадміністрації В.М. Анікеєнко, голова Мурованокуриловецької районної ради В.А. Гук, заступник голови РДА Т.В. Тарановська.

Святкування 75-річчя школи

З роботою навчального закладу гостей ознайомила директор Л.М. Пушкар. Іван Михайлович поцікавився проблемами і потребами закладу і пообіцяв підтримку у вирішенні проблемних питань. Зокрема, за його сприянням в навчальному закладі буде відкрито нову котельну з альтернативними видами палива. Крім цього, в школі планується провести заміну вікон та здійснити ремонт приміщень.

На урочистостях перший заступник голови облдержадміністрації Мовчан І.М., вітаючи вчителів, учнів, випускників із святом, в рамках програми „Сільська школа”, вручив директору школи комп’ютер та сертифікат на меблі і спортивний інвентар. Він зазначив, що одним з пріоритетів роботи обласної влади є турбота про розвиток освіти.

До присутніх з вітальними словами також звернувся А.Р. Лисак і вручив почесні грамоти управління освіти та науки облдержадміністрації директору та педагогам школи.

Від імені районної держадміністрації та районної ради з ювілеєм школи привітали голова РДА В.М. Анікеєнко та голова районної ради В.А. Гук. Вони щиро подякували за багаторічну творчу працю директору та колективу школи та подарували для потреб закладу принтер.

Святкування 75-річчя школи

В рамках святкування відбулися урочистості та святковий концерт за участю випускників, вчителів та учнів всіх років.


За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування