Проводжали юнаків на службу

Автор: Сергій Категорія: Різне Створено: Середа, 28 березня 2012, 01:59

Проводжали юнаків на службуУ вівторок в районному будинку культури відбулись урочисті проводи призовників весняного призову до лав Збройних Сил України. В цю відповідальну мить разом з ними були батьки, рідні та керівництво нашого району: голова райдержадміністрації В.М. Анікеєнко, голова районної ради В.А. Гук та заступник голови райдержадміністрації Т.В. Тарановська. З словами вітань і побажань до юнаків та їхніх батьків звернувся голова РДА В.М. Анікеєнко, який побажав призовникам легкої служби та успіхів на військовому поприщі.

До призовників також звернувся військовий комісар Барсько-Мурованокуриловецького об’єднаного військкомату, підполковник О.Є Деревянчук, який зазначив що у весняному призові цього року від нашого району на військову службу вирушить 19 юнаків.

Від імені призовників виступив Ярослав Гордійчук, а від батьків – С.Я. Гордійчук. Від районної державної адміністрації юнаки отримали сувеніри на згадку. Концерт майбутнім захисникам Вітчизни подарували учасники художньої самодіяльності району.


За матеріалами Мурованокуриловецької РДА

У вас немає прав для коментування